Sport

Vízilabda: győzelemmel kezdett Moszkvában a Lakó-csapat

Vízilabda: győzelemmel kezdett Moszkvában a Lakó-csapat

2012. október 19., péntek
Vízilabda: győzelemmel kezdett Moszkvában a Lakó-csapat

A Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem női vízilabdacsapata csütörtök délután játszotta első meccsét a meghívásos moszkvai tornán.

Lakó Gábor

tanítványai csütörtök délután a a Podmoszkovnije Zori sportközpont uszodájában a fővárosi juniorokból összeválogatott moszkvai csapattal játszottak, s már az első negyedben kétgólos előnyre tettek szert (5-3). A szünetig még szorossá tudták tenni az orosz lányok a mérkőzést (7-6), ám azt követően a rutinos szegedi pólós lányok akarat érvényesült, akik felőrölték ellenfelük erejét és nagy arányú győzelmet arattak 16-9 arányban. A program szerint pénteken a III. Taylor&Nash Kupáról már ismerős, meghívó és egyben házigazda SKIF Izmailovo Moszkva együttesével mérkőznek meg Árkosy Lilláék, míg a moszkvai juniorok a szentpétervári Diana együttesével játszanak. A magyar lányokra nemcsak a pólómeccs vár, de egy moszkvai városnézés is a Vörös térrel és a híres nagycirkusszal.

Nemzetközi felkészülési női vízilabdatorna:

Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem – Moszkva-válogatott 16–9 (5-3, 2-3, 5-2, 4-1)

A szegedi gólszerzők:

Lengyel Dom. 4, Lengyel A., Tóth P., Dalmády Sz. 3-3, Miklós 2, Dalmády P. 1.

A moszkvai női vízilabda torna további programja:

Október 19., 11.30:

Izmailovo – Szeged;

12.45:

Diana – Moszkva

Október 20., 11.30:

Diana – Szeged;

12.45:

Izmailovo – Moszkva;

14.00:

Záróünnepség;

18.00:

Levezető edzés csapatonként

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.