Sport

Teke: zsúfolt szezon vár a Szegedi TE együttesére + FOTÓK

Teke: zsúfolt szezon vár a Szegedi TE együttesére + FOTÓK

2012. július 17., kedd
Teke: zsúfolt szezon vár a Szegedi TE együttesére + FOTÓK

Kedd délután megkezdte felkészülését a kilencszeres Szuperliga-győztes, bajnoki címvédő Szegedi TE férfi tekecsapata a Szegedi Teke- és Bowlingcentrumban. A csapat egyik csillaga, Kiss Norbert beszélt az előttük álló feladatokról.

Az elmúlt szezont bajnoki győzelemmel zárta a Szegedi TE, ám mint

Kiss Norberttől

megtudtuk, nem jutott sok idő pihenésre. "Az elmúlt idény nem is olyan rég ért véget, hiszen két hete hagytuk abba az edzéseket, akkor volt az utolsó világranglista jellegű verseny. Így a szokott másfél hónapos pihenő az idei nyáron kimaradt, jóllehet ezt mindig meg szoktam tartani. Jól jön, és szükséges is a relaxáció, igaz, utána nehezebb újra nekikezdeni az edzéseknek. Mivel most csak egy másfél hetes pihenő volt, így azonban nem olyan feltűnő a kiesés, azaz a felkészülés most könnyebb lesz, hiszen nem estünk ki a formából" - mondta el a SZEGEDma.hu-nak a kétszeres világkupa-győztes tekés. Már megvan a menetrendje a következő szezonnak, bár a sorsolások még nem készültek el, az azonban biztos, hogy a bajnok hazai pályán kezd az egyik újonccal, majd a másikhoz látogat az első két fordulóban. "Csapatvezetőnk,

Karsai Ferenc

kiszámolta, több mint 50 éles meccset fogunk játszani a Szuperliga, az egyéni és a csapat-világbajnokság, a World Tour versenysorozat, a Világkupa és a Bajnokok Ligája, valamint a végén az egyéni bajnokság során. Nagyon zsúfolt év vár ránk" - vázolta az elkövetkező évadot Kiss Norbert. "Azt mondják, a bajnoki címet mindig nehezebb megvédeni, mint megszerezni, mert mindig mindenki a bajnokot szeretné megverni. Igyekszünk megvédeni a címünket, illetve a Világkupán jó lenne egy dobogós helyet elcsípni" - tette hozzá a kitűzött célok kapcsán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.