Sport

Válaszd meg az év megyei ifjú sportolóját és felkészítőjét!

Válaszd meg az év megyei ifjú sportolóját és felkészítőjét!

2011. december 13., kedd
Válaszd meg az év megyei ifjú sportolóját és felkészítőjét!
December 17-én, szombaton Szeged-szerte gyermeksportrendezvényekre kerül sor az I. Partiscum Karácsonyi Kupa keretében. Az egészséges életmódot népszerűsítő rendezvény keretein belül szavazni is lehet az év sportolóira, edzőire.Amint arról már korábban beszámoltunk, december 17-én egész napos sportrendezvényekre kerül sor városszerte: szegedi sportegyesületek ifjú titánjai mérik össze erejüket teremfociban, kézilabdában, kosárlabdában, vízilabdában, jégkorongban és sakkban.

A Partiscum Karácsonyi Kupa keretein belül interneten keresztül lehet szavazni:

- az év (14 éves korú tagokból álló) Csongrád megyei csapatára - Csongrád megye játékosára (ugyancsak 14 éves korig) - Csongrád megyei edzőjére - Csongrád megyei testnevelőtanárára A játékban a Csongrád megyei általános iskolák tanulói vehetnek részt. Szavazataikat e-mailben várjuk a jatek@szegedma.hu címre december 16-a (péntek) 16 óráig a szavazó nevének, telefonszámának, címének megadásával (egy játékos csak egyszer szavazhat). A szavazások díjazottjait a rendezvényt záró gálán köszöntik szombat este a Megyeházán. A rendezvény célja az egészséges életmód, a sport népszerűsítése, illetve nem utolsósorban jótékonykodás is. A Partiscum Karácsonyi Kupa promóciójának részeként megtekinthetőek lesznek neves hazai sportolók relikviái is. - egy Szeged Beton magyarkupa-győztes tagjai által aláírt Szeged Beton-csapatpóló - egy hazai olimpikonok által dedikált példány a Magyar Olimpiai Bizottság kiadásában megjelent Sport 2011 kötetből - egy Buzánszky Jenő és más olimpikon magyar labdarúgók által dedikált futball-labda - egy Buzánszky Jenő és más olimpikon magyar labdarúgók által dedikált példány Dénes Tamás - Hegyi Iván - Lakat T. Károly: Királyok, hercegek, grófok - 110 év magyar futball (Budapest, Magyar Labdarúgó Szövetség, 2011.) című könyvéből - egy Egervári Sándor által felajánlott magyar válogatott mez az Albert Flórián emlékmérkőzéséről a válogatottak aláírásával - egy Dávid Kornél által aláírt kosarascipő - egy a Pick Szeged tagjai által aláírt Pick Szeged-mez - egy Molnár András által felajánlott magyar válogatott kosárlabdázómez A fenti relikviákra 2012. januárban licitálni lehet majd, a bevételt jótékony célra fordítják a szervezők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.