Sport

Egészségnap a Mediteamnél

Egészségnap a Mediteamnél

2011. július 1., péntek
Egészségnap a Mediteamnél

Július 2-án Egészségnapot szervez a Mediteam Zrt. saját dolgozói részére. A rendezvény teljes költségét fedezi az a pályázat, amelyet 2010-ben nyert meg a cég.

Az „Ép lélekhez ép testet” – Az egészségtudatos magatartás fokozása a Mediteam Zrt.-nél című TÁMOP 6.1.2/A-09/1-2010-0587 jelű pályázat megvalósítására közel 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyertek. A pályázat célja a Zrt. dolgozói körében a cselekvésen alapuló egészségtudatos magatartás elérése. A projekt végrehajtása során elkészült a munkahelyi egészségterv. A Squash Klubban megrendezésre kerülő egész napos Egészségnap keretében a cég dolgozói állapotfelmérésüket követően különböző sportágakat próbálhatnak ki. Csapatokat alkotva házi bajnokságot szerveznek, valamint fitness-terem túrát követően a szabadban lazíthatnak. A projekt további tevékenységei között szerepel az egészséges táplálkozás, illetve energiaegyensúly megtartása; a munkavállalók rendszeres testmozgását elősegítő szabadidős programok megvalósítása; a lelki egészség védelmére/megőrzésére irányuló egészségfejlesztési és megelőzési programok megvalósítása.

(x)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.