Az 50 év felettieket mozgatták meg a Csongor téren + FOTÓK

2017. január 11., szerda · 2 hozzászólás

egeszsegnap16_gs

Soha nem késő elkezdeni! Ez lehet a legfontosabb üzenete a Csongor téri Közösségi Ház keddi egészségnapi programjának, ami az 50 felettiek számára ajánlott mozgásformákról szólt. A rendezvényt Kothencz János alapító nyitotta meg. Tovább »

Egészségnap a Csongor téri Közösségi Házban

2017. január 7., szombat · Hozzászólok

egészségnap

Hagyománnyá vált és ennek megfelelően a 2017-es évben is folytatódik a Csongor téri Közösségi Ház életében az egészségnap. Idén is havi rendszerességgel hívnak meg szakembereket, akik aktuális témákban fontos tájékoztatást adnak az egészségről. Tovább »

Két és fél tonna almát osztottak szét a Máltai Játszótéren + FOTÓK

2016. október 30., vasárnap · 4 hozzászólás

almaosztas001kf

10 tonna almát osztottak szét a város területén, a gyümölcsre az orosz embargó miatt megsemmisítés várt volna. Mintegy 100 családnak segítettek így az intézmények rászorultjain kívül. Tovább »

Véradás és óvszerruha-bemutató a TIK-ben + FOTÓK

2012. március 7., szerda · 10 hozzászólás

Véradással, elsősegély-leckékkel és óvszerből készült ruhák bemutatójával is várták szerda délután a Tanulmányi és Információs Központban a fiatalokat. A Rotaract Club Egészségnapján a prevención és a kölcsönös segítségnyújtáson volt a hangsúly, az egész napos rendezvényre a szervezők közel száz véradót vártak.
Tovább »

Egészségnapi torna Katus Attilával az SZTE-n + FOTÓK

2011. szeptember 28., szerda · 2 hozzászólás

katus_attila_torna_itb (16) Közel 350 igencsak szemrevaló egyetemista lány állt össze az SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Karának udvarán, hogy Katus Attila fitneszbajnoknak engedelmeskedve minden idomukat megmozgassák az V. SZTE Egészségnap bemelegítéseként.
Tovább »

Egészségnap a romáknak + FOTÓK

2011. szeptember 20., kedd · 2 hozzászólás

Egészségnapot tartottak szűrővizsgálatokkal a cigány kisebbségnek az Alsóvárosi Kultúrházban a hétvégén. A szervezők hagyományt szeretnének teremteni, hiszen nagy volt az érdeklődés, és az igény a vizsgálatokra.
Tovább »

Egészségesen a Dorozsmai Nagybani Piacon + FOTÓK

2011. július 3., vasárnap · 4 hozzászólás

Munkahelyi egészségfejlesztési program

egeszsegnap_nagybani_piac_it (11) Mindenkinek fontos a saját egészsége, de igaz ez az állítás a munkáltatókra is, akik a dolgozók egészségének megóvásán keresztül a komfortosabb, jobb munkakörülmények biztosításáig igyekeznek egy-egy vállalkozás versenyképességét is megőrizni.
Tovább »

Következő oldal »