Sport

Labdarúgás: csütörtökön ismét szurkolói ankétot tartunk

Labdarúgás: csütörtökön ismét szurkolói ankétot tartunk

2011. március 8., kedd
Labdarúgás: csütörtökön ismét szurkolói ankétot tartunk

Mint ahogy azt kedves olvasóink már megszokhatták, a SZEGEDma.hu internetes újság az Együtt a Szegedi Labdarúgásért szurkolói mozgalommal karöltve az első tavaszi bajnoki forduló előtt évadnyitó szurkolói ankétot szervez.

A futballszezon kezdetén ismét beszélgetésre hívjuk Szeged két reprezentatív alakulatát. Két nappal azelőtt, hogy bemutatkoznak az NB III Alföld csoport tavaszi idényében, vendégeink lesznek a Tisza Volán SC Szeged és a KITE-Szeged együttesének képviselői, vezetői, játékosai (a Volán részéről

Halkó Pál

szakosztályvezető és

Buchholcz Gábor

vezetőedző, a KITE oldaláról

Bakai Csaba

ügyvezető és

Major László

vezetőedző, illetve mindkét alakulatból több labdarúgó is tiszteletét teszi). A téma: a téli játékosmozgások, a csapatok tervei a tavaszi szezonban.

A beszélgetés ideje:

2011. március 10. (csütörtök) 16.30.

Helyszín:

Millenniumi kávéház (Szeged, Dugonics tér 12.). Minden kedves szurkolót nagy szeretettel vár immár hagyományos szurkolói ankétján a www.szegedma.hu és az Együtt a Szegedi Labdarúgásért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.