Sport

Nusser: „Hit nélkül lehet sportolni, csak értelmetlen”

Nusser: „Hit nélkül lehet sportolni, csak értelmetlen”

2009. május 14., csütörtök
Nusser: „Hit nélkül lehet sportolni, csak értelmetlen”

Kikapott a HPQ a második meccsen

Elvesztette második bronzmérkőzését is a HPQ Szeged férfi röplabdacsapata. Ezzel nehéz helyzetbe került, hiszen a MAFC-nak már csak egy találkozót kell nyerni a végső győzelemhez. A harmadik meccset vasárnap rendezik az újszegedi sportcsarnokban.

A MAFC már a mérkőzés elején tudtára adta a szegedieknek, hogy nyerni szeretne: agresszíven támadott és kiválóan nyitott. Védekezésben egyik csapat sem jeleskedett, így minden a pontos ütéseken múlt. Amikor a HPQ jól fogadta a szervákat, nem volt gondja a támadásoknál. A hazaiak stabil játékot mutattak és figuratív támadásaikra nem volt ellenszere a

Csíkos

nélkül felálló szegedieknek. Így is 20 pontig eljutott a vendég gárda az első szettben. A HPQ második játszmában megroggyant, mindössze 15 pontot ért el. A harmadik szettben főként

Nacsára

játszott a HPQ, sokáig eredménnyel, hiszen 18-15 is volt az állás, de a Szeged nem tudta magához ragadni a kezdeményezést és vesztett. A MAFC-nak már csak egy mérkőzést kell nyernie, hogy megszerezze a bronzérmet. Mindezt megteheti vasárnap az újszegedi sportcsarnokban. Remélhetőleg a HPQ Szeged is ott lesz a pályán.

Nusser Elemér

: – Hit nélkül lehet sportolni, csak értelmetlen. Gyáva népnek nincs hazája. Persze, ha valaki azt mondta volna szeptemberben. Hogy a szezon végén bronzmeccset játszunk, nagyon boldog lettem volna, de veszteni mindig rossz.

MAFC–HPQ-Szeged 3:0 (20, 15, 19)

Budapest, 100 néző. Vezette: Éva T., Tillmann. MAFC: Vocskó M. 4, Honti 13, Tamasi 14, Szappanos M. 15, Jahn 12, Takács G. 5. Csere: Németh G. (liberó), Apró, Markovich. Edző: Vocskó György HPQ Szeged: Bitó 1, Petheő 5, Nacsa 11, Oltványi 2, Affentáller 5, Nieselberger 4. Csere: Bondor (liberó), Csányi 5, Strezeneczki, Babanyecz 1. Edző: Nusser Elemér Az eredmény alakulása. 1. játszma: 8:4, 12:6, 14:11, 18:13, 22:18. 2. játszma: 8:2, 15:8, 20:11. 3. játszma: 6:2, 15:9, 22:16 A párharc állása: 2-0 a MAFC javára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.