Sport

Nehezen, de megszületett a második Pick-siker

Nehezen, de megszületett a második Pick-siker

2008. szeptember 11., csütörtök
Nehezen, de megszületett a második Pick-siker

Szerdán hazai közönsége előtt is bemutatkozott a Budapest Bank Ligában a magyarkupa-győztes Pick Szeged férfi kézilabdacsapata.

Vladan Matics

együttese, mely hétvégén a 4. fordulóból előrehozott találkozón győzött Mezőkövesden, a Gyöngyöst látta vendégül - a tulajdonképpeni 1. fordulóban. A mérkőzés különleges ízét az adta, hogy a vendégeknél hét korábbi szegedi játékos is szerepelt, s a két szurkolótábor is köztudottan jó viszonyt ápol egymással. A pályán viszont annál keményebb küzdelem zajlott, melyből az esélyesebb házigazda került ki győztesen, ám a Picknek nagyon meg kellett küzdenie a 25-22-es sikerért. Szegedi oldalon a 8 gólos

Krivokapics

és a 6 találatig jutó

Andjelkovics

bizonyult a legeredményesebbnek. A Picknek - mely szombaton az újonc Kecskeméti Delfin KC vendégeként folytatja a pontvadászatot - játékban rengeteget kell javulnia október elejéig, ha komolyan harcba akar szállni a horvát Zagreb és a német Löwen ellen a Bajnokok Ligájában a csoport első két helyéért, azaz a legjobb 16-ba jutásért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.