Politika

Orbán Viktor: a kampányt berúgtuk!

Orbán Viktor: a kampányt berúgtuk!

A magyar miniszterelnök országjáró kampányának első állomásáról jelentkezett

2024. április 22., hétfő
Orbán Viktor: a kampányt berúgtuk!

A magyar miniszterelnök országjáró kampányának első állomásáról, Nemesgörzsönyről jelentkezett közösségi oldalán.

Fotó: Orbán Viktor Facebook oldala

 

Szombaton elkezdődött a választási kampány Magyarországon. A jelöltek és jelölőszervezetek aznap kaphatták meg először a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Deutsch Tamás vasárnap a Fidesz közösségi oldalára feltöltött videóban már arról számolt be, hogy a Fidesz-KDNP valamennyi önkormányzati képviselő- és polgármesterjelöltje, vármegyei listája, főpolgármester-jelöltje, illetve az európai parlamenti listája is megkapta a június 9-i választásokon történő induláshoz szükséges ajánlásokat.

A pénteki kampányindító rendezvény utána ma országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök is, aki a kampány első állomásáról, a Veszprém megyei Nemesgörzsönyről jelentkezett be közösségi oldalán.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.