Rétvári: tovább működhet a tao-rendszer

2017. március 24., péntek · Egy hozzászólás

foci_labdarugas_labda_jatek_kf

Változatlan formában további hat éven keresztül működhet a társaságiadókedvezmény-rendszer (tao), Brüsszelben pénteken engedélyezték a folytatást – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón. Tovább »

A teljes egyetértés hiányában huszonhét tagország által támogatott zárónyilatkozatot fogadtak el a brüsszeli EU-csúcson

2017. március 10., péntek · Hozzászólok

A teljes egyetértés hiányában huszonhét tagország által támogatott zárónyilatkozatot fogadtak el az Európai Unió állam- és kormányfői brüsszeli csúcstalálkozójuk első, csütörtöki tárgyalási napjának végén, miután Beata Szydlo lengyel miniszterelnök bejelentette, hogy nem fogja aláírni e nyilatkozatot, sőt az ülés egyetlen dokumentumát sem fogja elfogadni – tudatta Twitter-üzenetében Preben Aamann, az Európai Tanács elnökének szóvivője csütörtök éjjel. Tovább »

Fidesz: Brüsszel és a Soros-szervezetek támadást indítottak Magyarország ellen, és büntetni akarnak, mert nem engedjük át a bevándorlókat

2017. március 8., szerda · 2 hozzászólás

A Fidesz szerint Brüsszel és a Soros-szervezetek heves támadást indítottak Magyarország ellen a határzárral kapcsolatos szigorítások miatt, és büntetni akarják az országot, mert “nem akarjuk átengedni a bevándorlókat”. Tovább »

Dömötör Csaba: Európának újratervezésre van szüksége

2017. március 7., kedd · 4 hozzászólás

Újratervezésre van szüksége Európának, mert az egyre szaporodó gazdasági jellegű problémák mellett identitásválsággal is meg kell küzdenie – jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfőn az 1848-as forradalom és szabadságharc kitörésének 169. évfordulója alkalmából tartott brüsszeli megemlékezésen. Tovább »

Fazekas Sándor: elfogadhatatlan az élelmiszerek kettős minősége

2017. március 6., hétfő · Hozzászólok

Elfogadhatatlan, hogy az élelmiszerek minőségével kapcsolatban egyes cégek másodrendű uniós állampolgároknak tartják a közép-kelet-európai lakosokat – jelentette ki Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter hétfőn Brüsszelben, az EU-tagországok szakminisztereinek mezőgazdasági és halászati tanácsülésének szünetében a közmédia újságíróinak nyilatkozva. Tovább »

Szijjártó Péter: Magyarország támogatja az európai védelmi együttműködés megerősítését

2017. március 6., hétfő · Hozzászólok

Magyarország támogatja az európai védelmi együttműködés megerősítését – jelentette ki Szijjártó Péter az európai uniós tagországok külügy- és védelmi minisztereinek találkozója alkalmából hétfőn Brüsszelben tartott sajtótájékoztatóján. Tovább »

Novák Katalin: meg kell védeni a külföldi magyar munkavállalók érdekeit

2017. március 3., péntek · 4 hozzászólás

novak_katalin03_gs

Magyarország számára az Európai Unió egyik legnagyobb vívmánya, a szabad mozgás, a vállalkozás és a munkavállalás joga kerül veszélybe azzal, hogy egyes tagállamok korlátozó intézkedések bevezetését fontolgatják, de Magyarország érdeke is az, hogy megvédje a külföldi magyar munkavállalók érdekeit – közölte Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára Brüsszelben, az MTI-nek telefonon pénteken. Tovább »

Következő oldal »