Lázár János a Kormányinfón: a miniszterelnök megvédte az ország érdekét Brüsszelben (FRISSÍTVE)

2017. április 27., csütörtök · 4 hozzászólás

Krakkó Ákos; Lázár János

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter azt tartja a szerdai brüsszeli vita legfontosabb eredményének, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és a kormány megvédte az ország érdekét. Tovább »

Orbán: Magyarország bevándorlás nélkül ad választ a demográfiai válság kihívására (FRISSÍTVE)

2017. április 26., szerda · 23 hozzászólás

Havasi Bertalan; Orbán Viktor

Magyarország saját erőforrásaiból, bevándorlás nélkül ad választ az európai demográfiai válság kihívására – jelentette ki Orbán Viktor szerdán Brüsszelben nemzetközi sajtótájékoztatóján. Tovább »

Tuzson Bence: Brüsszel veszélyezteti az adócsökkentés politikáját

2017. április 23., vasárnap · 2 hozzászólás

Tuzson Bence

Brüsszel egyre nagyobb szeletet kíván kihasítani magának a magyar adópolitikából, amivel veszélyezteti a magyar gazdaságpolitika eddig elért eredményeit, és a magyar családoknak, valamint gazdasági szereplőknek is adóemeléseket okozhat – mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján. Tovább »

Illegális bevándorlás – Völner: május 20-ig az emberek megerősíthetik a kormány álláspontját

2017. április 21., péntek · Hozzászólok

Nemzeti konzultáció - Kérdõív

A nemzeti konzultáció során május 20-ig az emberek megerősíthetik a kormány illegális bevándorlásról kialakított álláspontját – mondta az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára pénteken budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Lázár János a Kormányinfón: a munkából élők költségvetése lesz a 2018-as (FRISSÍTVE)

2017. április 20., csütörtök · 9 hozzászólás

Kovács Zoltán; Lázár János

A munkából élők költségvetésének nevezte Lázár János miniszter a 2018-as büdzsét, amelynek tervezetét csütörtökön küldték meg a Költségvetési Tanácsnak, az előterjesztés várhatóan jövő héten kerül az Országgyűlés elé, és június 15-ig dönt is róla a Ház. Tovább »

KDNP: Brüsszel megtámadta a rezsicsökkentést

2017. április 18., kedd · 14 hozzászólás

hollik_istvan_szeviep_botka_botrany_sajttaj04_gs

A KDNP szerint Brüsszel megtámadta a rezsicsökkentést. Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: meg kell állítani Brüsszelt, meg kell védeni a rezsicsökkentést, meg kell akadályozni a magyar családokra veszélyes energiauniót. Tovább »

Illegális bevándorlás – Trócsányi: erős viták előtt állunk

2017. április 11., kedd · Hozzászólok

Trócsányi László

Uniós szinten “erős viták előtt állunk”, de azokat Magyarország szuverenitásának védelmében meg kell tudni vívni – hangoztatta az igazságügyi miniszter kedden Budapesten, egy migrációs fórumon. Tovább »

Következő oldal »