Politika

Szentkirályi Alexandra a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje (Videó)

Szentkirályi Alexandra a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje (Videó)

2024. március 14., csütörtök
Szentkirályi Alexandra a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje (Videó)

Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz–KDNP szövetség főpolgármester-jelöltjének a Fidesz budapesti választmánya egyhangú döntéssel – közölte a budapesti Fidesz a közösségi oldalán.

Láng Zsolt, a Fidesz budapesti elnöke szerint az elmúlt négy és fél évben „Karácsony és Gyurcsány emberei csődbe vitték a fővárost, ezért Budapesten változás kell!”

Szentkirályi Alexandra vezetésével a város új lendületet kaphat és ismét fejlődésnek indulhat – olvasható a bejegyzésben.

 

A Fidesz Budapest a mai napon felkért, hogy főpolgármester-jelöltként megmutassuk: Budapest többet érdemel!

– írta közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra, aki hozzátette, hogy „a megtisztelő felkérést” elfogadja.

Hamarosan találkozunk!

– zárta sorait a Fidesz főpolgármester-jelöltje.

Nem ismeretlen terület Szentkirályi Alexandra számára a főváros önkormányzata, ugyanis a Tarlós István vezetésű Budapesten 2019-ig a humán ügyekért felelős főpolgármester-helyettese volt, így a kulturális, oktatási, szociál- és ifjúságpolitikai, sport-, környezetvédelmi, turisztikai és arculati feladatokat felügyelte.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.