Kultúra

Szatmári Csilla kapta a Tömörkény-díjat + FOTÓK

Szatmári Csilla kapta a Tömörkény-díjat + FOTÓK

2014. december 19., péntek
Szatmári Csilla kapta a Tömörkény-díjat + FOTÓK
tomorkeny_dij03_kf

A Móra-múzeum eddigi leggrandiózusabb kiállítását köszönheti Szatmári Csillának, aki 2014-ben méltán kiérdemelte a Tömörkény-díjat.

Az 1994-ben alapított díjjal a múzeum minden évben azt a kollégáját tünteti ki, aki az adott esztendőben kiemelkedő szakmai tevékenységet folytatott. Az országosan is jegyzett elismerésről az intézmény munkatársai és az igazgató dönt, ezúttal pedig olyan személynek ítélték oda a plakettet, akinek szakmájából eddig még senkit sem díjaztak. A Móra-múzeum legjelentősebb kiállítását köszönheti

Szatmári Csilla

művelődésszervezőnek, aki átfogó munkájával és szervezőkészségével életre hívta a Fáraók Egyiptoma című, több helyszínes tárlatot. A múzeumban a tudományos életen kívül is születnek elismerések, ezek közül pedig az egyik legnagyobb az, ahogyan a szegedi polgárok nyilvánítanak véleményt egy kiállításról - hangsúlyozta

Fogas Ottó

igazgató, majd átadta a díjat. Szatmári Csilla könnyes szemmel, meghatódva mondott köszönetet kollégáinak és annak a teamnek, amely mellette állt az egyiptomi tárlat felépítésében, megszervezésében. "Az egész csapat érdeme" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.