Kultúra

Ismét színházi esték Dorozsmán + FOTÓK

Ismét színházi esték Dorozsmán + FOTÓK

2011. december 5., hétfő
Ismét színházi esték Dorozsmán + FOTÓK

A Macskajujj című darabot mutatták be a Dorozsmai Színházi Esték keretében szombaton este a Petőfi Sándor Művelődési Házban. A programsorozat részeként márciusig minden hónapban tartanak egy előadást.

Több éves hagyománya van Dorozsmán a színházi esték megrendezésének – tájékoztatott

Kosik Dénes

, a körzet Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselője. Általában 4-5 előadást tartanak egy-egy ilyen évad keretében. „A szegedi Pinceszínház szervezte az előadást, legközelebb januárban, majd februárban, végül pedig márciusban várják a lakosokat” – tette hozzá. A Dorozsmai Színházi Esték igen népszerű a környékbeliek körében, Kosik Dénestől megtudtuk, hogy a Petőfi Sándor Művelődési Ház nagyterme általában megtelik az előadások alkalmával. Első alkalommal, december harmadikán, szombaton este az Azték Színjátszó és Tánccsoport tagjainak tolmácsolásában egy remek bohózatot tekinthetett meg a nagyérdemű. A négy előadásból álló Dorozsmai Színházi Estékre 1500 forintért lehet bérletet váltani, míg az egyes produkciókat 500 forint ellenében lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.