Kultúra

Ákos 40+1 Szegeden

Ákos 40+1 Szegeden

2009. május 10., vasárnap
Ákos 40+1 Szegeden
akossajtaj2

Május 16-án Szegeden koncertezik Ákos. A népszerű énekes ígérete szerint az újszegedi sportcsarnokban is egy bensőséges, ünnepi, színházi jellegű produkciót mutatnak be, amelyben elhangzanak a huszonegy éves pályafutás legszebb, legszemélyesebb dalai.

A szegedi koncert a Délmagyarország napilap támogatásával jön létre, ennek is köszönhető, hogy az idei turné legkedvezőbb jegyárait biztosítják a lap előfizetői számára - hangzott el a jövő szombati előadást beharangozó sajtótájékoztatón.

Ákos

elmondta, hogy az elmúlt évben ünnepelt 40. születésnapjához és húszéves énekesi pályájához kapcsolódóan állították össze azt a műsort, mely a mostani koncert gerincét is alkotja. Tavaly 9 helyszínen 14 telt házas előadást tartottak, de mivel az idei évre is számos meghívást kaptak, úgy döntött, most 40+1 címmel folytatják a turnét és új helyszínekre is elviszik a teljesen áthangszerelt régi dalokat. A főként zongora és akusztikus hangszerek kíséretével, elegáns szmokingban előadott dalok között Ákos személyes élményeket idéz fel az elmúlt 40+1 évből.

akos1

„Egészen más jellegű élményt, eddig nem tapasztalt katarzist jelentenek nekem ezek az előadások, melyek által szeretnénk az ünnepünkbe a nézőket is bevonni. Számunkra is ajándék, hogy tovább turnézhatunk ezzel a műsorral és reméljük, a koncert látogatói és egy nagy élménnyel térnek majd haza!" - hívta meg a szegedieket és Csongrád megyeieket Ákos. A május 16-ai koncertre természetesen nemcsak a megyei napilap előfizetői vehetnek jegyet, de számukra a lap jelentős kedvezményt biztosít. Még néhány napig kaphatók a jegyek, melyek mellé a koncertre való belépéskor egy ajándék maxi CD-t is adnak, melyen az idei turnéhoz íródott Gumicukor című szám, két sikeres tavalyi koncertdal és az elmúlt évi összes koncertfotó helyet kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.