Krimi

Eljárás indult a megvert japán hallgató ügyében

Eljárás indult a megvert japán hallgató ügyében

2022. június 1., szerda
Eljárás indult a megvert japán hallgató ügyében

Hivatalosan is nyomozás indult annak a japán orvostanhallgatónak az ügyében, akit néhány nappal ezelőtt rasszista megjegyzések kíséretében megvertek.

Mint arról mi is beszámoltunk, bántalmaztak egy japán orvostanhallgatót néhány napja a Belvárosi hídon éjszaka. Az elkövetők a hallgató Facebook-posztja alapján érettségiző diákok lehettek, akik több rasszista megjegyzést is tettek rá. Legalábbis a négytagú csoport férfi tagjai, az egyetlen lány tagja ugyanis bocsánatot kért tőle a történtekért.

Megkerestük az ügyben a Csongrád-Csanád megyei Rendőr-főkapitányságot, akik arról tájékoztatták lapunkat, hogy az eset kapcsán közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt indult eljárás.

A poszt alatti hozzászólásokban egyébként nagyon sokan vállalnak szolidaritást a hallgatóval, többen meg is említették, hogy a híd be van kamerázva, így a nyomozás során hamar előkerülhetnek az elkövetők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.