Közlekedés

Halálos baleset Hódmezővásárhely és Székkutas között a 47-esen

Halálos baleset Hódmezővásárhely és Székkutas között a 47-esen

2023. augusztus 4., péntek
Halálos baleset Hódmezővásárhely és Székkutas között a 47-esen

Értesülések szerint egy Suzuki személyautó tartott Hódmezővásárhely irányába ,amikor feltehetőleg az autó vezetője egy idős férfi a volán mögött rosszul lett. Ennek következtében személyautójával áttért menetirány szerinti bal oldalba, ahol frontálisan ütközött egy Kia típusú másik személyautóval.

A baleset következtében a Suzuki személyautó vezetője egy 70 év körüli idős férfi olyan súlyosan megsérült, hogy nem lehetett már megmenteni az életét. Holttestét a tűzoltók feszítővágóval berendezés segítségével emelték ki a felismerhetetlenségig összeroncsolódott járműből.

A másik járműben a Kia személyautóban úgy tudjuk ketten utaztak őket a mentők a helyszínről kórházba szállították. A helyszínelés időtartamára a rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében több óra hosszára lezárta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.