Közlekedés

Újabb helyen lesznek építési munkálatok Szegeden

Újabb helyen lesznek építési munkálatok Szegeden

2023. június 22., csütörtök
Újabb helyen lesznek építési munkálatok Szegeden

A sor tovább folytatódik.

Ahogy arról mi is részletesen beszámoltunk, még bő 5 napig villamospótló buszokkal közlekedhetünk Anna-kút és Vadaspark, Fonógyári út, továbbá Kecskés között, mivel felújítják az útburkolatot. Emiatt egyébként a trolibuszok és terülőúton közlekednek, mivel nem mehetnek rá a sínekre, így a közúti megállókban állnak meg.

Nos, a Volánbusz tájékoztatása szerint a béketelepi Csallóközi utcát is felújítják, igaz, itt a felújítás mindössze egyetlen napot vesz igénybe (június 26-tól 27-ig tartanak a munkálatok), és mindössze egyetlen busz, a 78A fog ezidő alatt terelőúton közlekedni. A tájékoztatás szerint a felújítás ideje alatt a Csallóközi utca és Rengey utca megállók kimaradnak, helyettük ideiglenesen a Nagyszombati utca (Zsámbokréti sor)és Dér István utca megállóhelyeken áll meg a járat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.