Közlekedés

Holnaptól tanszüneti menetrend szerint járnak a trolik

Holnaptól tanszüneti menetrend szerint járnak a trolik

2023. június 16., péntek
Holnaptól tanszüneti menetrend szerint járnak a trolik

Kitört a vakáció, ez pedig a diákok nyári feltöltődésének kezdete mellett azt is jelenti, hogy változik a szegedi trolibuszok menetrendje.

Ha nem okozna épp elég zűrzavart, hogy a hétvégétől vágányzár lép életbe a 3/3F és a 4-es villamos vonalán, hogy a jövő héten két napig még a rakpartra sem hajthatunk be, és még a Tisza Lajos körúton is teljesen máshogy kell autóznunk, akkor még itt van ez is: hétvégétől az összes troli átáll a nyári, tanszüneti menetrendre.

A nyári menetrendek a megállóhelyeken már elérhetők, online formában itt tekinthetők meg, de röviden elmondhatjuk, hogy az 5-ös és a 6-os troli vonalán nem lesz érzékelhető markáns változás. Ugyanez nem mondható el a Felsőváros felől és afelé közlekedő 10-es, 19-es és 9-es trolibuszokról, ahol a nyári menetrend lényegében az eddigi hétvégi menetrendnek fog megfelelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.