Közélet

Marco Rossi: Szeged egy szép, történelmi város

Marco Rossi: Szeged egy szép, történelmi város

2023. október 6., péntek
Marco Rossi: Szeged egy szép, történelmi város

Az olasz, és kedd óta már olasz-magyar kettős állampolgár Marco Rossi nagyon pozitívan beszélt Szegedről. Most először járt itt a tréner, de azonnal magával ragadta őt és feleségét is a város szépsége és nyugalma.

A Fekete ház Hetedhét Hungarikon című kiállítására érkezett Rossi és felesége, ennek apropója az volt, hogy felavatták a saját sípjával díszített portréját a Móra Ferenc Múzeum által.

Az ünnepélyes ceremónia után lapunknak is nyilatkozott Marco Rossi, az elismerésről, amit kapott, illetve a szegedi ittlétről:

Miután az avató ünnepség lezajlott, tovább folytatta Szeged-járó útját Rossi. Meglátogatta az NB II-ben szereplő Szeged-Csanád GA otthonát is. Kiss-Rigó László püspökkel és Adem Kapic sportigazgatóval beszélgetett, majd körbevezették a stadionban is a szövetségi kapitányt.

Fotó: Gémes Sándor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.