Közélet

Lezárult az eljárás a biciklitolvaj ellen

Lezárult az eljárás a biciklitolvaj ellen

2023. október 12., csütörtök
Lezárult az eljárás a biciklitolvaj ellen

A Csongrádi Rendőrkapitányság munkatársai lezárták a nyomozást egy férfival szemben, aki az elmúlt hónapokban több kerékpárt is elvitt, valamint helyi üzletekből is lopott.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2023. augusztus–szeptemberben több alkalommal lopott Csongrádon. Előfordult, hogy egy ingatlan udvaráról, máskor üzlet előtt vagy utcán letámasztott bicikliket vitt el. A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították az 59 éves helybéli férfit, akiről kiderült, hogy az elmúlt hónapokban többször lopott boltokból is. A tolvajt a Csongrádi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.

A lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárást a Csongrádi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték, az iratokat megküldték az ügyészségnek - írja a police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.