Közélet

Keresik a magánlaksértőt

Keresik a magánlaksértőt

2023. október 16., hétfő
Keresik a magánlaksértőt

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a férfinak az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy magánlaksértést követett el Domaszéken - írja a rendőrség hivatalos honlapja.

Magánlaksértés vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a Szegedi Rendőrkapitányság. A feljelentés szerint egy domaszéki tanyába ment be jogellenesen az elkövető. Az ingatlanban telepített kamerák felvételt készítettek a feltételezett elkövetőről.

Kérik, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekmény elkövetéséről információja van, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16–22.)! Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentést lehet tenni a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as számán, továbbá a Telefontanú 06-80/555-111-es zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.