Közélet

Feltárulnak a Dóm titkai

Feltárulnak a Dóm titkai

2021. május 18., kedd
Feltárulnak a Dóm titkai

Fényképezőgéppel jártuk be a Látogatóközpontot, egy kis ízelítőt nyújtva a számos látnivalóról. Itt mindent megtudhatunk, amit tudni érdemes Szeged jelképéről, a Dómról. Kihagyhatatlan élmény a csodás szegedi panoráma is, mely 46 méter magasságból, a nyugati tornyából tárul elénk. És ehhez csak 302 lépcsőt kell legyőzni. Mindenkinek javasoljuk. Kalandra fel!

A Látogatóközpontban a fokozott óvatosság továbbra is fontos szempont, ezért az alábbi védelmi intézkedéseket be kell tartanunk: 

Belépéskor minden látogató számára kötelező a kézfertőtlenítő használata, a hőmérséklet-mérés, a maszkhasználat, valamint a védettségi igazolvány.

Dömötör-torony vezetés minden órában indul a Látogatóközpont előteréből, egyidejűleg maximum 5 látogató vehet részt egy vezetésen.

Minden nap 12:30 és 13:00 között fertőtlenítési szünet miatt a Látogatóközpont zárva tart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.