Közélet

Közösségi és családi nap: fergeteges jó hangulat Deszken + FOTÓK

Közösségi és családi nap: fergeteges jó hangulat Deszken + FOTÓK

2017. szeptember 23., szombat
Közösségi és családi nap: fergeteges jó hangulat Deszken + FOTÓK

Az önkéntes összefogás és igazi közösségi hangulat adott örömöt sok családnak és érdeklődőnek a deszki közösségi és családi napon.

A Boldogok a Szegények Alapítvány valamennyi önkéntes munkatársa, a közösség és a település számtalan családja élvezhette azt a közösségi és családi napot, melyet szombaton tartottak Deszken, verőfényes napsütésben. Kicsik és nagyok, felnőttek és gyermekek egyaránt vetélkedtek, vattacukroztak vagy éppen fagylaltoztak a rendezvényen felállított nagy sátor alatt. A színes programkínálatban helyet kapott az apróságok körében közkedvelt arcfestés és „csillámtetkó”, ugrálóvár és csocsó, a játékos versenyeken a település apraja-nagyja összemérhette tudását, és egy finom ebédelt is elkölthettek közösen. Mindenekelőtt azonban ismerkedhettek és sokat beszélgethettek a lelkes résztvevők. A csaknem 200 érdeklődő együtt élvezhette a Klúg Péter Iskola előadócsoportjának bemutatóját, majd Búza Ádám koncertjét.

Romsicsné Kovács Ilona

, az alapítvány elnöke és a rendezvény főszervezője megnyitójában úgy fogalmazott, hogy a család szó elégedett, harmonikus módon együtt élő felnőttek és gyermekek képét idézi fel, ezért is hisz a család megtartó erejében, annak jövőjében, valamint a generációk békés boldog egymás mellett élésében. Romsicsné Kovács Ilona Deszk település egyik legaktívabb közösségépítő lakosa, akinek egyaránt fontosak az elesettek és hátrányos helyzetűek, de ugyanúgy odafigyel a családokra és minden olyan deszki lakosra, aki szívesen vállal szolidaritást embertársaival. A közösségvezető már számtalan alkalommal és módon hívta fel a figyelmet az elesettek iránti együttérzésre és a családok megtartóerejének fontosságára. Ezúttal saját településén, Deszken szervezett olyan őszköszöntő családi napot, ahol mindenki jól érezhette magát, és átélhette egy örömteli összetartó közösség felemelő hangulatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.