Közélet

Gyerekeket támogatnak az algyői jótékonysági koncerttel

Gyerekeket támogatnak az algyői jótékonysági koncerttel

2016. december 7., szerda
Gyerekeket támogatnak az algyői jótékonysági koncerttel
algyo_jotekonysagi_koncert

Beteg, nehéz sorsú algyői gyerekeket és családtagjaikat támogatja immár negyedik éve az Algyői Kerecsen Egyesület. A december 10-ei komolyzenei jótékonysági koncertre 500 forint a támogatói jegy.

"A tavalyi jótékonysági koncertünket rekordösszeggel zártuk, 90 ezer forint gyűlt össze az algyői beteg gyerekek támogatására, melyből egyikük szemüvegének költségeiben is tudtunk segíteni" - mondta portálunknak

Molnárné Dudás Katalin

szervező. Az Algyői Kerecsen Egyesület már negyedik alkalommal szervez decemberi jótékonysági estet a Faluházban a község rászoruló gyermekeinek megsegítésére. A december 10-ei komolyzenei koncerten a szegedi Király-König Péter Zeneiskola művészei, tanárai lépnek fel. Évről évre többen állnak az egyesület ügye mellé, s egyre többen váltanak 500 forintos támogatói jegyet a karácsonyi komolyzenei koncertre. "Úgy gondolom, az ünnepek közeledtével minden támogatásnak van helye a nehéz sorsú családokban, a velük történő kapcsolatfelvételben pedig az Egyesített Szociális Intézmény és a védőnők szoktak segítségünkre lenni." A jótékonysági estet a zeneiskola tanárainak műsora mellett a Faluház Drámaszakköröseinek előadása is színesíti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.