Közélet

Budapestre látogat jövőre az izraeli miniszterelnök

Budapestre látogat jövőre az izraeli miniszterelnök

2016. december 22., csütörtök
Budapestre látogat jövőre az izraeli miniszterelnök

A visegrádi négyek magyar elnökségének idején, 2017 második felében Budapestre látogat az izraeli miniszterelnök, erről a napokban folytatott telefonbeszélgetése során egyezett meg Benjamin Netanjahu és Orbán Viktor - erősítette meg az MTI-nek az ezzel kapcsolatos sajtóhíreket Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke csütörtökön.

Elmondta: kétoldalú tárgyalást folytat egymással a magyar és az izraeli miniszterelnök, de mivel Magyarország a visegrádi együttműködés soros elnöke lesz júliustól,

Orbán Viktor

a magyar fővárosba hívja a lengyel, a cseh és a szlovák miniszterelnököt. Így Netanjahu látogatása idején Budapesten V4-Izrael csúcstalálkozóra is sor kerülhet - tette hozzá. Az izraeli miniszterelnök keddi sajtótájékoztatóján újságírók kérdésére Kelet-Európát is felsorolta azon térségek között, ahol jövőre hivatalos látogatást szándékozik tenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.