Közélet

Tuzson: a kormány sokféleképpen támogatja a családokat

Tuzson: a kormány sokféleképpen támogatja a családokat

2016. november 30., szerda
Tuzson: a kormány sokféleképpen támogatja a családokat
tuzson_bence1_gs

A kabinet sokféleképpen támogatja a családokat, amelyeket a társadalom alapegységeinek tekint - hangoztatta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Tuzson Bence azt mondta, 2010-ben alapvető változás történt, mert korábban a szocialisták egyénekben gondolkodtak. Az államtitkár közölte, jövőre mintegy 1500 milliárd forint jut a családoknak változatos módokon, így adókedvezmény, otthonteremtési program, gyermekétkeztetés és ingyenes tankönyvek formájában. Komoly eredményként értékelte, hogy egy szülőképes nőre már 1,44 gyermek jut a korábbi 1,2 helyett. Tuzson Bence a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában szerdán azt mondta, jövőre összesen 24 ezer forinttal több pénzt kap egy átlagnyugdíjas az emelésnek köszönhetően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.