Tuzson: a migráció céltáblájának közepébe helyezték Magyarországot

2017. október 21., szombat · Hozzászólok

A Európai Unió szakbizottságának javaslata a migráció céltáblájának középpontjába helyezi Magyarországot – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában. Tuzson Bence kiemelte: most még fontosabbá vált a nemzeti konzultáció. Tovább »

Október 9-től indul a vidéki Soros-konzultáció

2017. október 7., szombat · 2 hozzászólás

A héten megkezdődött a nemzeti konzultáció leveleinek postai kiszállítása, a kérdéseket elsőként Budapesten kapják meg a választók, a vidéki kiszállítás október második hetében indul – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón. Tovább »

Tuzson: harc lesz Brüsszellel a “Soros-terv” lesöpréséért

2017. október 7., szombat · 3 hozzászólás

Harc lesz Brüsszellel, a hosszú távú küzdelem célja, hogy a “Soros-tervet le lehessen most már söpörni az asztalról” – jelentette ki a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában. Tovább »

Tuzson Bence: a kormány elkötelezett a magyar borkultúra fejlesztése iránt

2017. szeptember 28., csütörtök · Hozzászólok

Az elmúlt években megszületett, a borágazat fejlődését segítő intézkedések bizonyítják: a kormány elkötelezett a magyar borkultúra fejlesztése iránt – jelentette ki a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár csütörtökön, a Korona Borház demjéni szőlészetében. Tovább »

Tuzson: a “Soros-terv” brüsszeli tervvé válhat

2017. szeptember 28., csütörtök · 2 hozzászólás

Azért fontos kikérni az emberek véleményét a “Soros-tervről”, mert annak elemei folyamatosan épülnek be az európai politikába, és a “Soros-terv” brüsszeli tervvé válhat – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár csütörtökön az M1 aktuális csatorna műsorában. Tovább »

Tuzson: a magyar kormány elutasítja a Soros-tervet

2017. szeptember 27., szerda · Hozzászólok

A magyar kormány élesen és határozottan elutasítja a Soros-terv minden pontját, továbbra sem támogatja, hogy évente egymillió migránst engedjenek be Európába, ellenzi a határkerítés lebontását, a migránsoknak szánt 9 millió forintos segélyt, a kötelező kvótát, és visszautasítja a közép-európai országok megbüntetését is – mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerdai sajtótájékoztatóján. Tovább »

Tuzson: a bevándorlás kérdése nemzeti ügy

2017. szeptember 23., szombat · 2 hozzászólás

A bevándorlás nem pártügy, hanem nemzeti ügy, amely évtizedekre meghatározza egy ország sorsát, ezért kérünk mindenkit, hogy vegyen részt a “Soros-tervről” hamarosan meginduló nemzeti konzultáción – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán pénteken. Tovább »

Tuzson: ne csak Magyarország viselje a határvédelem költségeit

2017. szeptember 5., kedd · Hozzászólok

Indokolt, hogy a határvédelem költségeit ne csak Magyarország viselje, hiszen a migrációs válság nyomán Magyarország nemcsak a saját, hanem Európa határait is védi – jelentette ki a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna keddi műsorában. Tovább »

Tuzson: meg kell becsülni a nagyszülőket

2017. szeptember 1., péntek · Hozzászólok

Az a társadalom, amely elveszíti gyökereit, egy jövő nélküli társadalom, és ezért fontos a kormány számára, hogy családban, a család szerepében gondolkodjon, és a nagyszülőket is megbecsülje – fogalmazott Tuzson Bence, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár pénteken a nagyszülők világnapja alkalmából tartott budapesti rendezvényen. Tovább »

Tuzson Bence: minden magyar felelős a magyarság egészéért

2017. július 29., szombat · Hozzászólok

tuzson_bence4_gs

A magyarság egésze minden magyar emberért felelős, de minden magyar ember felelős a magyarság egészéért is – hangoztatta Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára szombaton a székelyföldi Nyergestetőn tartott megemlékezésen. Tovább »

Tuzson: Brüsszel jó irányban halad, hogy szétverje az Európai Uniót

2017. július 7., péntek · Hozzászólok

Brüsszel jó irányban halad, hogy szétverje az Európai Uniót (EU), a migrációt támogató európai politika ugyanis EU-ellenes hangulatot szíthat egyes tagországokban – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában. Tovább »

Tuzson: Magyarországot meg kell tartani olyannak, amilyen

2017. június 28., szerda · Hozzászólok

A nemzeti konzultáció során az emberek döntő többsége egyetértett azzal az alapvető kérdéssel, hogy védjük meg Magyarországot: maradjon meg olyannak, amilyen – mondta az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, hozzátéve: erre kell építeni a következő évek politikáját is. Tovább »

Tuzson Bence: kettős mércét alkalmaz az EU

2017. június 16., péntek · Hozzászólok

Kettős mércét alkalmaz az Európai Bizottság, amikor kötelezettségszegési eljárást indít a kötelező elosztási mechanizmust vitató Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen, de közben nem indít más országok ellen, amelyek nem fogadnak be migránsokat – mondta Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán péntek este. Tovább »

Tuzson Bence: részletesen válaszol a kormány a nemzeti konzultáció elleni brüsszeli támadásokra

2017. május 7., vasárnap · Hozzászólok

Tuzson Bence

A kormány komolyan veszi a nemzeti konzultáció elleni brüsszeli támadásokat, részletesen válaszol majd a feltett kérdésekre – mondta Tuzson Bence, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. Tovább »

Már 140 ezernél is többen kitöltötték a konzultációs kérdőívet

2017. április 19., szerda · 3 hozzászólás

Tuzson Bence

Napról napra növekszik a kitöltött nemzeti konzultációs kérdőívek száma, az internetes válaszokkal együtt már 140 ezernél több beérkezett – mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában. Tovább »

Tuzson: a biztonságunk kerülhet veszélybe, ha Brüsszel lazítani akar a szabályokon

2017. április 11., kedd · Hozzászólok

Tuzson Bence

Magyarország szigorú szabályokat alkotott, erős határt szabott a migrációnak, de “a biztonságunk fog veszélybe kerülni”, ha Brüsszel lazítani próbál a rendszeren – mondta az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár. Tovább »

Tuzson Bence: egy kormány akkor lehet sikeres, ha az álláspontját az emberek véleményére alapozza

2017. március 28., kedd · Hozzászólok

Egy kormány akkor lehet sikeres, ha az álláspontját az emberek véleményére alapozza – jelentette ki Tuzson Bence, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna keddi műsorában a nemzeti konzultációról beszélve. Tovább »

Tuzson Bence: a kormány elkötelezett a munkahelyteremtő támogatások megőrzése mellett

2017. március 10., péntek · Hozzászólok

A kormány elkötelezett a munkahelyteremtő támogatások megőrzése mellett – hangoztatta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár pénteken Pécsen, annak kapcsán, hogy “az Európai Unió e kérdéskört saját hatáskörébe akarja vonni”. Tovább »

Tuzson: fel kell lépni a kötelező betelepítést ellenzők megbüntetése ellen

2017. március 4., szombat · Hozzászólok

Fel kell lépni az ellen, hogy az Európai Bizottság büntetést szabhasson ki azokra az uniós tagországokra, amelyek nem teljesítik a menedékkérők áthelyezéséről szóló határozatokat – mondta kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán péntek este. Tovább »

Illegális bevándorlás – Tuzson Bence: ne vegzálják a határokon az uniós polgárokat!

2017. február 25., szombat · Egy hozzászólás

Tuzson Bence

Az illegális migrációt kéne megállítani, nem az uniós polgárokat vegzálni a határokon – mondta egy készülő EU-rendelet kapcsán Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár budapesti sajtótájékoztatóján szombaton. Tovább »

Tuzson: a migránsok kiismerték a menekültügyi eljárás korábbi szabályait

2017. február 15., szerda · 2 hozzászólás

A határőrizeti területen lefolytatott eljárás szigorítása azért szükséges, mert a migránsok kiismerték a korábbi szabályokat – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában. Tovább »

Tuzson: a Ház elé kerül az illegális migránsok őrizetbe vételéről szóló javaslat

2017. február 14., kedd · Hozzászólok

A kormány kedden benyújtja a parlamentnek az illegális bevándorlók őrizetbe vételéről szóló törvénycsomagot – közölte Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Tuzson: további bérnövekedés és a képzett munkaerő megtartása a cél

2017. január 26., csütörtök · Egy hozzászólás

Tuzson Bence

A kormánynak továbbra is fontos célja a képzett munkaerő megtartása és hazacsábítása, emellett arra törekszik, hogy a reálgazdaság többi területén is növekedjenek a bérek – erről beszélt a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna, valamint a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában csütörtök reggel. Tovább »

Tuzson: a kormány célja a magyarok biztonságának megerősítése

2017. január 13., péntek · Hozzászólok

Az idegenrendészeti őrizet visszaállításával is az a kormány célja, hogy a magyar emberek biztonságát a lehető legnagyobb mértékben megerősítse – erről beszélt Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár pénteken Budapesten újságíróknak. Tovább »

Tuzson: adócsökkentéssel és béremeléssel erősödik az ország

2016. december 17., szombat · Hozzászólok

tuzson_bence1_gs

Magyarország a magyar emberek teljesítményének köszönhetően erősödik, ami lehetővé teszi, hogy az államadósság növelése nélkül lehessen csökkenteni az adókat és növelni a béreket – mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatón. Tovább »

Tuzson Bence: az 1956-os forradalom a magunkért, szabadságunkért való kiállásról szól

2016. október 23., vasárnap · Hozzászólok

Az 1956-os forradalom üzenete a magunkért, szabadságunkért való egységes kiállásról szól – mondta Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára az 1956-os hősök tiszteletére, a Családháló.hu magazin szervezésében tartott ünnepi hangversenyen, a Nemzeti Színházban, szombat este. Tovább »

Tuzson: a következő csúcson végleg le kell venni a napirendről a kvótát

2016. október 21., péntek · Hozzászólok

A következő EU-csúcson azt szeretné elérni a magyar kormány, hogy a kötelező betelepítési kvóta kérdése végleg lekerüljön a napirendről – mondta Tuzson Bence, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár pénteken az M1 aktuális csatorna esti műsorában. Tovább »

Tuzson: Brüsszel nem tett le a kötelező betelepítésről

2016. október 15., szombat · 2 hozzászólás

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint Brüsszel nem tett le a kötelező betelepítésről, így az ellene való fellépést európai szinten és a hazai szabályozás tekintetében is erősíti annak a több mint 3,3 millió embernek az akarata, akik nemet mondtak a kvótákra az október 2-i népszavazáson. Tovább »

Tuzson: Magyarország területére idegen népesség nem telepíthető be

2016. október 10., hétfő · Hozzászólok

tuzson_bence4_gs

Magyarország területére idegen népesség nem telepíthető be – emelte ki a parlamentnek benyújtott alaptörvény-módosításból a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, hozzátéve: a változtatást a magyar emberek felhatalmazása tette lehetővé. Tovább »

Trócsányi: nemzeti, alkotmányos identitásunkat védi majd a módosítás

2016. október 5., szerda · Hozzászólok

Trócsányi László; Tuzson Bence

Az ország nemzeti, alkotmányos identitását védelmező alaptörvény-módosításról tárgyalt szerdai ülésén a kormány, amelynek pontosított változatát hétfőn terjeszti az Országgyűlés elé – közölte szerdai sajtótájékoztatóján az igazságügyi miniszter. Tovább »

Tuzson: nem lehet több mint hárommillió ember véleményét figyelmen kívül hagyni

2016. október 3., hétfő · Hozzászólok

Ha több mint hárommillió 300 ezer ember “egy irányban mond véleményt”, akkor a kormánynak erkölcsi kötelessége azt figyelembe venni – mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár hétfőn az M1 aktuális csatornán. Tovább »

Következő oldal »