Közélet

Molnár Áron: az algyőiek tisztesen helytálltak

Molnár Áron: az algyőiek tisztesen helytálltak

2016. október 3., hétfő
Molnár Áron: az algyőiek tisztesen helytálltak
molnar_aron005kf

Algyőn a választópolgárok 47,31%-a jelent meg az október 2-i népszavazáson, ezzel messze meghaladva az országos átlagot. Molnár Áron, a nagyközség polgármestere közleményben köszönte meg az algyőiek részvételét.

"Algyő nagyközség polgármestereként köszönöm minden algyőinek, hogy szavazatával hozzájárult a népszavazáson elért tisztes eredményhez. A településen a választópolgárok 47,31%-a jelent meg az október 2-i népszavazáson és a válaszadók 97,95%-a nemmel szavazott. Algyőn a választópolgárok 47,31%-a jelent meg az október 2-i népszavazáson, ezzel messze meghaladva az országos átlagot. Egy komoly kérdésre adtak határozott választ. Biztos vagyok benne, hogy az eredményhez nagyban hozzájárult, hogy a településen élők testközelből tapasztalhatták meg az illegális bevándorlók jelenlétét a nagyfai menekülttábor működése idején. Köszönöm a lakosság megerősítését abban, hogy helyes útra léptünk, amikor több szomszédos település vezetőjével összefogva, a nagyfai menekülttábor bezárása ügyében tettünk lépéseket. Bízom abban, hogy akik most a távolmaradást választották, legközelebb Ők is élni fognak állampolgári jogukkal, és hozzájárulnak a véleményükkel közös jövőnk építéséhez. Kívánom ehhez Algyőnek és az egész országnak, hogy az elkövetkezendő esztendőkben nyugodtan, biztonságban, kultúránkat és hagyományainkat megőrizve tudjunk tovább élni Európa szívében" - írja Algyő Nagyközség polgármestere közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.