Közélet

Orbán Viktor fogadta a lengyel szenátus elnökét

Orbán Viktor fogadta a lengyel szenátus elnökét

2016. szeptember 13., kedd
Orbán Viktor fogadta a lengyel szenátus elnökét
Orbán Viktor

Teljes egyetértés van Magyarország és Lengyelország között az Európai Unió jövőjét és a migrációs válsághelyzetet érintő legtöbb kérdésben - hangzott el Orbán Viktor miniszterelnök és Stanislaw Karczewski, a lengyel szenátus elnöke keddi budapesti tárgyalásán, amelyről Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője tájékoztatta az MTI-t.

Orbán Viktor

az Országházban fogadta lengyel vendégét, aki magyarországi látogatása során a köztársasági elnökkel és az Országgyűlés elnökével is találkozott. A magyar miniszterelnök és a lengyel szenátusi elnök kiemelte a visegrádi együttműködés fontosságát annak érdekében, hogy a négy ország közösen dolgozzon a "nemzetek Európája" elve mentén az EU megerősítésén. A tárgyaláson Orbán Viktor és

Stanislaw Karczewski

méltatták az ezeréves magyar-lengyel történelmi kapcsolatot is, amely jó alapja a világban példátlan baráti és szövetségesi viszony további erősítésének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.