Közélet

Deutsch: hat témaköre lesz az internetről szóló konzultációnak

Deutsch: hat témaköre lesz az internetről szóló konzultációnak

2015. április 8., szerda
Deutsch: hat témaköre lesz az internetről szóló konzultációnak
marcius15_muzeum54_deutschtamas_gs

Világosan látszik az a hat témakör, amelyek mindegyikéből kettő-négy kérdés kaphat helyet az internetről szóló nemzeti konzultáció kérdőívén - mondta a folyamat előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos szerdán Budapesten, a magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökével közös sajtótájékoztatón.

Deutsch Tamás

a témakörök között említette a megfizethető internet-szolgáltatást, a digitális kompetenciák fejlesztését, a világháló mindenki számára elérhetővé tételét, a felhasználók és adataik védelmét, a technológia gazdaság fejlesztését támogató felhasználását, valamint azt, hogy minél több színvonalas tartalom és szolgáltatás legyen elérhető ilyen módon. A gazdasággal kapcsolatos lehetséges témakörök között említette a miniszterelnöki biztos a start-up cégek támogatását, a hazai mikro- kis- és középvállalkozását a szélessávú internet-hálózat fejlesztésében, a kisebb cégek internetes jelenlétének támogatását uniós forrásból, valamint azt, hogy milyen adócsökkentésekkel lehetne támogatni az internet használatának magyarországi elterjedését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.