Hollik István: Botkának is jutott az elcsalt milliárdokból?

2017. július 10., hétfő · 32 hozzászólás

nogradi_hollik_sajttaj002kf

A szegediek tudnak Botka László vagyonnyilatkozatának visszásságairól, ezért arra kérjük, a városban élők kedvéért tisztázza az anyagi helyzetét – jelentette ki a kereszténydemokrata képviselő hétfőn. Tovább »

Dömötör Csaba: minden eddiginél magasabb a nemzeti konzultációban való részvétel

2017. május 19., péntek · Hozzászólok

EP-választás - Fidesz - Dömötör Csaba sajtótájékoztatój

Eddig egymillió ötszázhatvanezren küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet, ami minden eddiginél magasabb részvételt jelent, “ilyen még nem volt”. Ez sokkal több, mint amennyien a baloldalra szavaztak 2014-ben, és sokszorosa annak, amivel a Momentum “megfúrta az olimpiai pályázatot” – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken Sopronban. Tovább »

Megalakult a „Gyevi Tanács” Algyőn

2017. február 21., kedd · Hozzászólok

totalkep

Az egykori önkormányzati képviselőkből álló tanácsadó testületet Molnár Áron polgármester hívta össze. Célja, hogy a falu ügyeire szakmai rálátással, és nagy tapasztalattal rendelkező tagok tanácsaikkal segítsék a nagyközség vezetőjének munkáját. Tovább »

Szegeden is konzultált a Jobbik az egészségügyről

2016. március 11., péntek · Hozzászólok

jobbik_sajttaj002kf

A Jobbik által indított, az egészségügyet érintő „valódi nemzeti konzultáció” keretében Bari Ferenccel, az SZTE ÁOK dékánjával folytatott megbeszéléseket Lukács László György frakcióvezető-helyettes. A politikus előremutatónak nevezte azokat a szegedi kezdeményezéseket, amelyek a középiskolásokat céloznák meg, és az egészségmegőrzésre helyeznék a hangsúlyt. Tovább »

Konduktív fejlesztés az Ágotánál – szakmai konzultáció a családból kiemelt gyermekekért + FOTÓK

2015. november 17., kedd · Hozzászólok

konzultacios_nap08kf

Újszerű programot indított a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató, intézményeikben konduktív pedagógiai módszerekkel fejlesztik a családból kiemelt gyermekeket, illetve a nevelőszülőket is megtanítják ezekre. A gyermekvédelem területén dolgozó szakembereknek meghirdetett konzultációs napon kiderült az is, miként ismerhetőek fel az idegrendszersérült gyermekek, és milyen fejlesztő programokkal lehet őket kortársaikhoz felzárkóztatni. Tovább »

Illegális bevándorlás: a Csongrád megyei tapasztalatokat összegezték

2015. július 9., csütörtök · 9 hozzászólás

migranskonferencia09_gs

A honvédség bevetését, a migráció felderítésében résztvevők – így például a polgárőrség – kiemelt támogatását és határsértők által okozott mezőgazdasági károk kompenzálását is felvetették azon a konzultáción, melyen 43 Csongrád megyei település képviseltette magát. Tovább »

Deutsch: hat témaköre lesz az internetről szóló konzultációnak

2015. április 8., szerda · Hozzászólok

marcius15_muzeum54_deutschtamas_gs

Világosan látszik az a hat témakör, amelyek mindegyikéből kettő-négy kérdés kaphat helyet az internetről szóló nemzeti konzultáció kérdőívén – mondta a folyamat előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos szerdán Budapesten, a magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökével közös sajtótájékoztatón. Tovább »

Kothencz János: Irányt is kell mutatnunk a csemetéinknek! + FOTÓK

2014. január 30., csütörtök · 4 hozzászólás

konzultacio03_gsA jogszabályokon túlmutató együttműködésre van szükség az egyházi fenntartású gyermekvédelmi intézményeknél – vallja Kothencz János. A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató immár országos módszertani intézményként működik, és közös gondolkodásra hívja a többi intézményt. Tovább »

„Magyarok a piacon” – EU-s pályázatok stratégiai tervezése

2013. június 7., péntek · Hozzászólok

1_gsA következő uniós költségvetési ciklussal kapcsolatos stratégiai tervezés volt a témája a „Magyarok a piacon” nevű megyejáró fórumnak, amelyen a leendő pályázati lehetőségekhez kialakításához vártak ötleteket.
Tovább »