Közélet

A szegedi rotarysok főztek a nehéz sorsúakra + FOTÓK

A szegedi rotarysok főztek a nehéz sorsúakra + FOTÓK

2015. január 8., csütörtök
A szegedi rotarysok főztek a nehéz sorsúakra + FOTÓK
szent_gyorgyi_albert_rotary_club_etel04_gs

Több száz adag ételt osztott ki a Szent-Györgyi Albert Rotary Club, hogy a krízisidőszak alatt ezzel segítse a fedél nélkülieket és rászorulókat. A klubtagok főznek, felszolgálnak, és az ebéd után a mosogatást is magukra vállalták.

Komoly hagyománya van a jótékonykodásnak a Szent-Györgyi Albert Rotary Clubban, a krízisidőszakban pedig különösen nagy figyelmet fordítanak a rászorulók megsegítésére. Keddtől csütörtökig minden este egy tál meleg étellel vendégelik meg a fedél nélkülieket és rászorulókat a rotarysok, melyet személyesen készítenek el, tálalnak fel, sőt még a mosogatást, takarítást is ők végzik. "A karácsonyi összejövetelek alkalmából adományokat gyűjtünk, mellyel ilyenkor szeretnénk segíteni a nehéz sorsú szegedieket. A Mátyás téri ferences kolostor szegénykonyháján három napon keresztül vendégeltük meg a rászorulókat egy tál meleg étellel" - mondta el portálunknak

Farkas András

klubtag. Keddtől csütörtökig esténként 150 adag ételt osztottak ki, az adományból megmaradt összeget pedig a ferenceseknek ajánlották fel a konyha működésére, felszerelésére és a további ételekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.