Közélet

Játsszon velünk, nyerjen jegyet a Bécsbe induló élményvonatra!

Játsszon velünk, nyerjen jegyet a Bécsbe induló élményvonatra!

2014. november 4., kedd
Játsszon velünk, nyerjen jegyet a Bécsbe induló élményvonatra!
advent_becs3

Ismét Bécsbe repíti a szegedieket a MÁV Nosztalgia Kft. Advent Expressz Élményvonata. Játsszon velünk, nyerjen páros jegyet az útra!

Szegedről 2012-ben indult útnak először az Advent Expressz, hogy elgördítse vendégeit a bécsi adventi vásárra. Idén november 29-én, szombaton hajnalban szállhatnak fel a szegediek az Élményvonat fedélzetére, hogy a már jól megszokott, kellemes hangulatban tehessenek ismét egy csodás kirándulást a karácsonyi fényekben úszó császárvárosban. Látnivaló akad bőven: a „Wiener Adventzauber” (bécsi adventi varázslat) alkalmából a Rathausplatz fénylő mesevilággá változik és Bécs legszebb terei hangulatos karácsonyi vásárrá alakulnak át. A Maria-Theresien-Platz standjai karácsonyi ajándékokat, fenyődíszeket, édességeket és meleg italokat kínál. A schönbrunni kastély előtti kulturális és karácsonyi vásár a császári kulisszák világával fűszerezi az ünnepi hangulatot. A Schönbrunni palota és díszkert megtekintése télen is csodálatos szórakozást nyújt, ahová a vonat megérkezése után átkísérik a vendégeket. Nem csak az adventi vásár, de már maga az utazás is élményekkel gazdagítja a résztvevőket. A minden kényelemmel felszerelt, hosszú utazásokra specializálódott vasúti kocsikban névre szóló helybiztosítást kapnak az utasok, étkezőkocsi gondoskodik a kiszolgálásukról, valamint folyamatos utastájékoztatás is üzemel mindegyik kocsiban. Az Orfeum (zene)kocsiban a szegediek nagy kedvence, a JuniOlds zenekar Kelemen Pista vezetésével szórakoztatja a zenés-táncos mulatozást kedvelő utasokat. A szerelvényben étkezőkocsi közlekedik, ahol lehetőség nyílik odaútban reggelizni, visszaútban vacsorázni. Az utazásról további részleteket

alábbi cikkünkben

olvashat!

JÁTÉK! Utazzon el a SZEGEDma meghívására másodmagával a császárvárosba: ha Facebook-os oldalunkat kedvelte, illetve megosztja az ott közzétett felhívásunkat, páros jegyet nyerhet a hangulatos bécsi utazásra! A megosztásokat november 10-ig várjuk az alább is megtekinthető Facebook-poszt alá, a sorsolást követően a közösségi oldalon értesítjük szerencsés nyerteseinket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.