Közélet

Sipos Attila képviselőjelölt: Gondolkodjunk reálisan!

Sipos Attila képviselőjelölt: Gondolkodjunk reálisan!

2014. október 7., kedd
Sipos Attila képviselőjelölt: Gondolkodjunk reálisan!
elelmiszer_sipos_attila02_gs

Az önkormányzati választások kampányának hajrájában Sipos Attila, a kormánypártok és a L.É.T. Egyesület a 14-es választókörzetben induló képviselőjelöltje így összegzett: fontos a választási részvétel, hiszen ekkor saját, mindennapi életünk irányítását határozzuk meg!

Sipos Attila véleménye szerint saját, jól felfogott érdekeiket érvényesítik a választópolgárok, amikor behúzzák azt a bizonyos x-et. „Az elmúlt hónapokban és az elkövetkezendő években itt dolgozó közösség munkájának hatékonyságát ismerik el az itt élők, ha megtisztelik bizalmukkal azokat, akik elsősorban a helyiek érdekeit tartják szem előtt” – fejtette ki a 14-es körzet (Északi városrész II.- Felsővárosrész-Belvárosrész) képviselőjelöltje. A fenti gondolatmenetet tükrözi a Sipos Attila által a körzetére kidolgozott egyedi program, amely tartalmaz köztereket érintő kisebb karbantartásokat, javításokat, felújításokat, mint például útburkolat-javítás és -csere, játszóterek felújítása és köztéri padok pótlása. Sipos Attila tervei közt szerepelnek még új beruházások az Európai Unió és kormány pályázati rendszerét kihasználva, egy jobboldali városvezetés és a kormány szoros együttműködésével, ilyenek például a geotermikus energiára épülő, valamint más környezetbarát beruházások, vagy szabadtéri sportcentrum, kerékpáros ügyességi pálya, épített közösségi tér, valamint közösségi ház (Családok Háza) létrehozása. Sipos Attila kiemelt figyelmet fordítana a közbiztonságra, a rendőrséggel és a polgárőrséggel történő együttműködés elmélyítésével javítana a lakosság biztonságérzetén, folyamatossá tenné a rendőri jelenlétet, főleg este, a szórakozóhelyek környékén. A védő testületek fokozott jelenléte mellett kamerarendszerek telepítésével tenne a közbiztonságért a képviselőjelölt. A kormánypárti képviselőjelölt abban kéri a helyiek támogatását, hogy ezeket a terveket valóra válthassa. Az elmúlt hónapok munkáját így foglalta össze Sipos Attila: „Nem a kampány tett másabb emberré, hanem azok az emberek, akikkel az elmúlt hetekben, hónapokban volt szerencsém találkozni, meghallgatni, és lehetőség szerint segítséget nyújtani nekik”. A képviselőjelölt hozzátette, a Lakótelepi Emberek Érdekképviseleti Társulása Egyesület berkein belül végzett munka, mint mindenkit, őt is napról napra nagyobb felelősséget vállalni akaró emberré tette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.