Közélet

"Meg kell adnunk a lehetőséget egy jobb élethez" - L.É.T. élelmiszer-adományozás a Klapka téren

"Meg kell adnunk a lehetőséget egy jobb élethez" - L.É.T. élelmiszer-adományozás a Klapka téren

2014. október 3., péntek
"Meg kell adnunk a lehetőséget egy jobb élethez" - L.É.T. élelmiszer-adományozás a Klapka téren
haágkrumpli

Haág Zalán és a L.É.T. Egyesület csapata Öregrókus egyik terén osztott élelmet a rászorulóknak, akik nagy örömmel fogadták az adományt, ami egyeseknek a napi betevőt jelenti.

Szorgalom, Szakértelem, Lendület - áll a felirat

Haág Zalán

, Fidesz-KDNP és a L.É.T. Egyesület 10-es számú választókerületi képviselőjelöltjének (Belváros-Öregrókus) Klapka téri pultja felett, ahol a burgonyát és hagymát adta át a környék nehéz sorsú lakóinak. "A Lakótelepi Emberek Érdekképviseleti Társulása Egyesület korábbi, panelkörzetekben tartott adományozásain szembesültünk azzal, hogy bizonyos emberek a város másik feléből jönnek el az élelemért, kerékpárral, sőt gyalogosan is, ezért döntöttünk úgy, hogy ebben a körzetben is segítünk a rászoruló szegedieknek" - fejtette ki Haág Zalán.

haágkrumpli.2JPG

A képviselőjelölt beszélt a csütörtöki Szent István téri élelmiszerosztásról is, ahol több száz család élt a lehetőséggel, mintegy két és fél tonna adomány fogyott el. "Ma is ekkora érdeklődéssel számolunk, ami mutatja, mekkora szükség is van a segítségre, ezért kell közelebb hoznunk az emberekhez a jobb élet lehetőségét" - fejtette ki a képviselőjelölt. Haág Zalán szerint szemléletváltásra van szükség a város vezetését illetően, hiszen az ehhez hasonló akciók csak tüneti kezelését adják az igazi problémáknak, valódi megoldást a hatékony, hosszú távra szóló munkahelyteremtés jelenthet. "Ne csak halat adjunk, az embereknek, hanem tanítsuk meg őket halászni" - fordította meg a régi mondást Haág Zalán. "Az embereknek is jobban esik az az étel, amiért becsületesen megdolgoztak, mint az efféle gyorssegély" - tette hozzá. "A szocialisták csak hazugságokkal etetik az embereket" - emelte ki Haág. A képviselőjelölt elítélte a jelenlegi városvezetés által alkalmazott kettős mércét, miszerint a L.É.T. Egyesület adományozása csak szavazatvásárlás, míg a városi rendezvényeken osztott pörkölt pedig jótékonykodás az MSZP-sek szerint. "Mi a várostól csak ígéreteket kapunk" - panaszkodott egy helyi lakos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.