Közélet

Invitel internet: házon kívül és belül

Invitel internet: házon kívül és belül

2014. július 17., csütörtök
Invitel internet: házon kívül és belül

Egyes kutatások azt mutatják, hogy a telekommunikációs vívmányok közül az emberek a világhálóhoz kötődnek a leginkább. Az Invitel a fogyasztói igényekre reagálva mind a háztartásokban, mind az otthonokon kívül hozzáférést kínál a minőségi internetszolgáltatáshoz.

A társaság már számos hazai rendezvényen és sporteseményen nyújtott ingyenes internet hozzáférést Wi-Fi hálózatán keresztül, emellett szállodákban, gyorséttermekben és forgalmas köztereken is megtalálhatók vezeték nélküli internetszolgáltatásai. Az Invitel aktuális, július 1-jétől elérhető izgalmas nyári ajánlatával az ügyfelek most kedvező feltételek mellett három hónapig díjmentesen barangolhatnak a weben, kihasználva az online tér nyújtotta információs és szórakozási lehetőségek széles tárházát.

Internet, az életünk része

A KSH adatai alapján hazánkban a 16 és 74 év közötti korosztály 71 százaléka internetezett rendszeresen a tavalyi év során, amely megközelíti az európai uniós átlagot. Az NMHH tavalyi felmérése szerint pedig a magyar internetezők 87 százaléka nélkülözhetetlen kommunikációs eszköznek találja a világhálót. Ugyanekkora azon hazai internetezők aránya is, akiknek a tavalyi év folyamán segítségére volt az internet valamilyen, a háztartásokban szokásos napi feladat végrehajtásában, például vásárlásban, bankolásban vagy egyéb ügyintézésben. „A világháló folyamatosan növekvő szerepet játszik az emberek életében. Egyre többen fedezik fel, és egyre sokoldalúbban használják ki a web nyújtotta lehetőségeket. A különféle online oldalak a tájékozódáson és a kapcsolattartáson túl többek között a szórakozáshoz, illetve a szabadidős programok szervezéséhez, valamint az élmények megosztásához is segítséget nyújtanak” – mondta Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója. „Az Invitelnél, felelős vállalatként figyelemmel kísérjük ezeket a fogyasztói szokásokat, illetve elvárásokat, és igyekszünk minél szélesebb körben kiszolgálni a lakosság igényeit többek között azáltal, hogy hozzáférést biztosítunk a minőségi internetszolgáltatáshoz a szobafalakon kívül és belül egyaránt. Társaságunk már több, a szolgáltatási területén elhelyezkedő jelentősebb település forgalmas közterületén épített ki ingyenes, vezeték nélküli internet-hozzáférést. Többek között így szeretnénk viszonozni az ügyfelektől és a helyi közösségektől kapott bizalmat, támogatást. Az Invitel által nyújtott ingyenes Wi-Fi-vel és a digitális kultúra elterjesztésével kívánjuk kifejezni hosszú távú elkötelezettségünket a lakosság iránt” – tette hozzá Langsteiner Marianne.

Az Invitel internet nem csak otthon vár

Az Invitel már számos hazai rendezvényen és sporteseményen, egyebek mellett kajak-kenu- és triatlonversenyeken nyújtott vezeték nélküli internetelérést. Továbbá ingyenes WiFi-hozzáférést működtet Gödöllő, Veszprém, Cegléd, Gyula, valamint Hajdúszoboszló forgalmas közterein, mely városokhoz legutóbb Szeged csatlakozott július elején. A lakosság körében emellett ismerősen csenghet több márkanév, köztük a Fornetti, a Béres, az HBO vagy a Fundamenta, amelyek mögött álló cégek számára szintén az Invitel szolgáltat internetet. A társaság most az otthoni böngészéshez is kedvező feltételeket kínál ügyfelei részére. Az új lakossági előfizetők a megrendeléstől számított első három hónapban 0 forintos havi díjért vehetik igénybe az internetszolgáltatást, ha 24 hónapos, határozott idejű szerződés keretein belül rendelnek meg az internet mellett legalább még egy szolgáltatást tartalmazó Invilág csomagot. A meglévő lakossági előfizetők számára szintén három hónapig díjmentes az internet, ha a jelenlegi szolgáltatásuk mellett új szolgáltatáselemre fizetnek elő 24 hónapos, határozott idejű szerződéskötéssel. Az ajánlat további kedvezményt is tartogat, hiszen online megrendelés esetén az Invitel havidíj-mentesen Wi-Fi eszközt is biztosít az ügyfeleknek. Arról, hogy az internet előnyeit az ügyfelek úgy használhassák ki, hogy az árnyoldalaival alig szembesülnek, az Invitel kínálatában szintén elérhető vírusvédelmi szoftverek, valamint a gyerekek biztonságos internetezését támogató új alkalmazások gondoskodnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.