Közélet

Szegeden csapott a húrok közé a nagy mexikói varázsló + VIDEÓ

Szegeden csapott a húrok közé a nagy mexikói varázsló + VIDEÓ

2014. június 25., szerda
Szegeden csapott a húrok közé a nagy mexikói varázsló + VIDEÓ
Sequence 01.Still004

Fisherman’s Tale, vagyis a halász története című dalát játszotta el a Grand Mexican Warlock zenekara a Tisza partján. Előadásukat a soundcity:szeged csapata rögzítette, akik a várost a zenén keresztül ismertetik meg közönségükkel.

A

soundcity:szeged

csapatának friss videójában, mely június 13-án a

Lángoló Gitárokon

debütált, a felvétel idejére trióvá alakuló Grand Mexican Warlock látható. Az idén

új lemezzel

jelentkezett zenekar a szegedi projekt kedvéért a nemrég klipet kapó Fisherman’s Tale-t játszotta el. „Praktikai okokból választottuk a Fisherman’s-t, amely így egy letisztultabb, egyszerűbb megközelítést kapott két akusztikus gitár és ének felállásban” – mondta a zenekar. „Aznap épp a városban játszottunk, tehát nem volt kérdés, hogy igent mondunk-e a felkérésre, amúgy is szeretünk kísérletezni. A koncepció is szimpatikus volt, Szeged pedig az egyik kedvenc városunk” – folytatták. „A dalt kétszer nyomtuk el, a második átütőbbre sikerült, de Undos az utolsó sornál elfelejtette a szöveget, így végül maradt az első, lesz, ami lesz alapon. Jó hangulatú forgatás volt, és az esti koncert is remekül sikerült, úgyhogy egészen biztosan megyünk még Szegedre játszani” – zárták szavaikat. A soundcity:szeged hazai és külföldi zenekarok segítségével népszerűsíti a várost, bemutatva annak leghíresebb pontjait és legeldugottabb zugait egyaránt. Egyik videójukon a 30Y zenekar csapott a húrok közé a

fogadalmi templom szomszédságában

, míg egy másik alkalommal a SzeVer Brothers

egy népszerű kávézóban

zenélt. https://www.youtube.com/watch?v=bf3BKhVQ4-8 A Grand Mexican Warlock dala mellett

Kopcsányi Lilla A város

című írása olvasható, akinek több fiatal költővel, fotóssal és grafikussal együtt az előző héten nyílt kiállítása függőpont néven a Művelődési Szintben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.