Dreamgrave – sötét hangulatú progresszív metál a Napfény Városából

2016. március 29., kedd · Hozzászólok

Dreamgrave

„Nem azt kell mutatni, aki vagy, hanem azt, hogy hova tartasz” – vallja a szegedi Dreamgrave zenekar, melynek önerőből kiadott Presentiment című debütáló albuma számos elismerést gyűjtött be külföldről, azonban a zenekar nem ül a babérjain. Az együttes első videoklipjének megjelenése kapcsán Gyimesi Dömötör gitáros-énekessel és Mayer János billentyűssel beszélgettünk. Tovább »

S(o)un(d)city Szeged – Nyári magány az októberi eső ellen

2014. október 24., péntek · Hozzászólok

foto_Kozák_Máté_IMG_2840bw_resize

Még augusztus végén forgatott együtt Szegeden a soundcity:szeged csapata és a Let the Cigar Die, így ebben az októberi esős időben kifejezetten üdítően hat közös nyári felvételük. A tiszakécskei doom/grunge metal zenekar Solitude című számát adta elő akusztikusan. A zenekar gitárosa, Sánta Zoltán elmondta, azért ezt a dalt választották, mert a visszajelzések alapján ez az első olyan felvételük, amit mindenki könnyen megszeret. Tovább »

Új klippel rukkolt elő a Set The Clocks To Infinity + VIDEÓ

2014. április 17., csütörtök · Egy hozzászólás

set the clocks to infinity rongy kocsma sadaweb

A Youtube-on most debütált Elevator című saját dalával a közel egy éve újjászületett Set The Clocks To Infinity. A szegedi metálbandára érdemes odafigyelni, bejutottak a Wacken Metal Battle döntőjébe is. Tovább »

Ifjú szegedi filmes sikerei – érzelmi töltettel robbant Szemendrey István + VIDEÓ

2013. január 20., vasárnap · 2 hozzászólás

Szemendrey István nem tartja magát rendezőnek, csak egy kölöknek, aki játszik. A fiatal szegedi tehetség nyert már szakmai fesztiválon, forgatott websorozatot, most pedig egy kisjátékfilmen munkálkodik.
Tovább »