Közélet

Minden szőregi szépkorút felköszönt Rózsavölgyi József

Minden szőregi szépkorút felköszönt Rózsavölgyi József

2014. január 27., hétfő
Minden szőregi szépkorút felköszönt Rózsavölgyi József
a 027

Szőreg minden kilencvenedik életévét betöltött lakosát felköszöntené a körzet önkormányzati képviselője, Rózsavölgyi József. Elsőként a 97 éves Kovács Lajosnét látogatta meg a politikus.

A hosszú élet munkája, eredményei elismerést és tiszteletet érdemelnek. Szőreg önkormányzati képviselője,

Rózsavölgyi József

az idősek megbecsülése és tisztelete jeléül úgy döntött, hogy 2014. évben valamennyi, a településrészen élő, 90. évet betöltött állampolgárt szeretné köszönteni személyesen, otthonában. A folyamat első állomásán az önkormányzati képviselő felkereste, és kifejezte jókívánságait

Kovács Lajosné

szőregi lakosnak, aki 2014. január 23-án töltötte be 97. életévét. A magas kort megélt ünnepelt szívélyesen fogadta a képviselőt és munkatársát. A beszélgetés során elmondta, hogy szellemileg friss, ma is emlékszik a történelmi eseményekre, élete történéseire. Az életben az átgondolt, értéket létrehozó, rendszeres munkavégzést nagyon fontosnak ítéli. Hosszú élete során egyetlenegy napja sem volt, amikor este nem gondolt volna a másnapi teendőkre. Élete párját korán, 1968. évben veszítette el, a kertészetben talált megnyugvást. Bözsi nénit szűkebb családi körben (lánya, annak férje, két unokája és négy dédunokája) ünnepelték születésnapján.

a 004

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.