Közélet

Jegesek az utak a Tiszántúlon az ónos eső miatt

Jegesek az utak a Tiszántúlon az ónos eső miatt

2013. december 15., vasárnap
Jegesek az utak a Tiszántúlon az ónos eső miatt

A Tiszántúlon Vásárosnamény, Mátészalka, Nyírbátor, valamint Gyomaendrőd és Sarkad térségében ónos eső esik és jegesek az utak - derül ki az Útinform vasárnap reggeli összesítéséből.

A Magyar Közút közleménye szerint hószállingózást jelentettek Sátoraljaújhely környékéről, páralecsapódásra kell számítani Heves, Hódmezővásárhely és Mohács környékén. A főutak burkolata országszerte vizes, sónedves, Sátoraljaújhelynél havas, az alsóbbrendű úthálózat is általában sónedves. A Tiszántúlon főleg az ónos eső miatt Szikszó, Sátoraljaújhely, Vásárosnamény, Nyírbátor, Mátészalka, Berettyóújfalu, Gyomaendrőd és Békéscsaba környezetében jeges szakaszokra is számítani kell. Az autópályák burkolata sónedves vagy felszáradóban van, az M5-ös autópályán a kiskunfélegyházi szakaszon azonban páralecsapódás miatt kell lassítani. A társaság arra kéri az autósokat, hogy az ónos esős területeken egyelőre ne induljanak útnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.