Közélet

Pörköltet árulnak a rókusi Tesco parkolójában

Pörköltet árulnak a rókusi Tesco parkolójában

2013. szeptember 23., hétfő
Pörköltet árulnak a rókusi Tesco parkolójában
porkoltbolt

Hétvégétől nyitotta meg standját a rókusi Tesco szomszédságában a pörköltbolt. Ha egy jó bográcsosra vágyunk, az üzlet frissen startolt honlapján szemezgethetünk az egyre bővülő kínálatból is!

Immár két helyen is megvásárolhatják ebédjüket a paprikás ételek kedvelői: a Kálvária sugárúti üzlete mellett a hétvégétől a Rókusi körúton lévő Tesco (Rókusi krt. 42-64.) szomszédságában is kínálja portékáját a

pörköltbolt!

Az áruház parkolójában nyílt faház ugyanazzal a kínálattal csalogatja éhes vendégeit, amivel a Kálvárián található üzlet is rendelkezik.

Népszerű a pacal és a csomorkányi marha

"Sokan keresték fel már a hétvégén is a boltunkat, legnagyobb érdeklődés egyértelműen a pacal iránt volt, de szépen fogy a marha- és birkapörkölt is" - árulta el portálunknak

Mucsi Tamás

ügyvezető. A pörköltboltok legkapósabb portékájának összességében a csomorkányi marhapörkölt számít: a kizárólag elsőosztályú marhalábszárból, válogatott alapanyagokból készült pörköltkülönlegességet 700 gr-os kiszerelésben vásárolhatjuk meg. Vasárnap kivételével minden nap este hétig várja az érdeklődőket az üzlet.

csomorkanyi

Újdonság továbbá, hogy már a székről sem kell felkelnünk az étlapunk böngészéséhez: a napokban elindult honlapján, a

porkoltbolt.hu-n

a boltban lévő összes étel megtalálható. Marha-, birka-, zúza-, pacal- és sertéspörkölt mellett hamarosan a vadas ízekre vágyóknak is kedveznek: dobozos kiszerelésben a szarvaspörköltet is hazavihetik mindazok, akiknek nincs lehetőségük bográcsban főzni a családnak és barátoknak. A szezonális kínálat mellett az üzletek helyét és az aktuális akciókat is megtaláljuk a weblapon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.