Közélet

A legbiztonságosabb halászlevet főzte a szegedi biztonságvédelmi klaszter + FOTÓK

A legbiztonságosabb halászlevet főzte a szegedi biztonságvédelmi klaszter + FOTÓK

2013. szeptember 10., kedd
A legbiztonságosabb halászlevet főzte a szegedi biztonságvédelmi klaszter + FOTÓK
halfesztival_20113_03_gs

Hatala József korábbi országos rendőrfőkapitány mellett több város vagyonvédelmi cége és a tudományos, gazdasági élet prominens képviselői is kilátogattak az Első Magyar Polgári Biztonságvédelmi Klaszter sátrához a Partfürdőn. A főzés mellett a tagok egy konferencián is megvitatták a klaszterre váró feladatokat.

A tavalyi év után ismét kitelepült a szegedi halfesztiválra az Első Magyar Polgári Biztonságvédelmi Klaszter. A rendezvényen nem csak a halászlé iránti szenvedélyüknek hódoltak a résztvevők: egy konferencia keretén belül a klaszter aktuális kérdéseit és a rájuk váró feladatokat is megvitatták. "A konferencián vendégül láttuk szerb partnereinket, jelen volt még a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara, a Magyarországi Biztonsági Vezetők Egyesületének képviselői, valamint számos nagyobb cég képviselője azok közül, akik már csatlakoztak, vagy csatlakozni kívánnak a klaszterhez. Idén

Hatala József

tábornok urat is köszönthettük a bűnmegelőzési bizottságtól" - árulta el portálunknak

Füzesy István

, a klaszter elnöke. A biztonságtechnikai cégek mellett ezúttal olyan partnerek is megjelentek, akik a tudományos és gazdasági élet egy-egy szegmensét képviselték. Fontos mérföldkő a klaszter életében, hogy külföld felé is nyithattak. "A Duna-stratégiában szeretnénk országos szinten is képviseltetni magunkat, melynek az első lépcsőfokait léphetjük meg, osztrák és szerb partnerekkel együttműködve" - emelte ki Füzesy István. Emellett a bűnmegelőzési folyamatokba is szorosabban bekapcsolódnának, több aktív, sikeres programmal és tapasztalattal a hátuk mögött, melynek kapcsán a korábbi országos rendőrfőkapitánnyal is egyeztettek. A konferencia után kötetlen, szakmai témaköröket is érintő beszélgetés mellett fogyasztották el halászlevüket a vendégek, melynek nem csak köreikben lett sikere: a negyven kiló pontyból főtt levesért a "legbiztonságosabb halászlé" különdíjat érdemelték ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.