Közélet

Szegedi lett az év tourinformátora

Szegedi lett az év tourinformátora

2013. március 1., péntek
Szegedi lett az év tourinformátora

„Az év Tourinformátora” elismerést ítélték oda Ács Szilviának, a szegedi Tourinform iroda vezetőjének, díjazva ezzel a személyes információnyújtás fontosságát és a szakmai háttérmunka jelentőségét.

A Tourinform irodák munkatársainak, valamint a Tourinform Szövetség elnökségi tagjainak szavazatai alapján „Az év Tourinformátora” címet 2012-ben

Ács Szilvia

, a szegedi Tourinform iroda vezetője nyerte el - írja a

turizmus.com.

A díjat Budapesten, 2013. február 28-án, az Utazás kiállítás megnyitóján adta át

Csizmadia Norbert

a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára és

Denéné Tóth Marianna

, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója. Ács Szilvia 2001 óta vezeti a szegedi Tourinform irodát, 2011 óta az irodát fenntartó Szegedi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője is egyben. A Tourinform irodai feladatok koordinálása mellett tevékeny részese a turisztikai városmarketing tevékenységnek is: szervezi a bel- és külföldi kiállítási részvételeket, részt vesz a hazai és Európa Uniós pályázatok készítésében, illetve lebonyolításában, valamint koordinálja a térségről szóló kiadványok készítését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.