Közélet

Kivilágosodott Újszentiván

Kivilágosodott Újszentiván

2013. február 1., péntek
Kivilágosodott Újszentiván

Decemberben tovább fejlődött és bővült a település közvilágítási hálózata. Egy pályázatnak is köszönhetően újabb lámpaoszlopokra helyeztek el lámpatesteket, illetve külön megvilágítást kaptak a buszmegállók is.

Putnik Lázár

polgármester elmondta, régi vágya teljesült a lakosoknak és az önkormányzatnak azáltal, hogy bővítették a közvilágítási hálózatot, mivel a település fejlődése szükségessé teszi ezt. Egy pályázatnak köszönhetően ez most valóra vált. Összesen négy helyszínen 13 új lámpát helyeztek ki. A közel 1 milliós fejlesztésnek köszönhetően eddig sötét utcarészek váltak kivilágítottá és így sokkal biztonságosabbá. Emellett a település több buszmegállójában helyeztek ki napelemes világítóberendezéseket, amelyek sötétedés után jól bevilágítják a környéket és közlekedésbiztonság szempontjából sokkal biztonságosabbá teszik azt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.