Közélet

Nem volt gázszivárgás Vásárhelyen

Nem volt gázszivárgás Vásárhelyen

2012. december 19., szerda
Nem volt gázszivárgás Vásárhelyen

Kedden este érkezett a jelzés az egyik hódmezővásárhelyi nagyáruházból, hogy a bent lévők szúrós szagot éreznek. Hódmezővásárhelyi egységünk azonnal a helyszínre sietett.

A tűzoltók az áruházat kiürítették, és műszeres mérést végeztek az áruház teljes területén és tetőszerkezetén. A helyszínre érkezett az áruház hűtőinek szervizelését végző cég is, akik átvizsgálták a berendezéseket, azonban az ő műszereik sem mutattak ki egészségre ártalmas anyagot. A vizsgálat elvégzése után a vevőket és az eladókat visszaengedték az áruházba. Nyolc személy érzett panaszokat, akiket a mentők a Hódmezővásárhelyi Erzsébet Kórház sürgősségi osztályára szállítottak, s mivel a friss levegő hatására panaszaik elmúltak, a vizsgálatot követően valamennyien elhagyhatták a kórházat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.