Közélet

Helyesbítés: nem adták el a Vigadót

Helyesbítés: nem adták el a Vigadót

2012. május 7., hétfő
Helyesbítés: nem adták el a Vigadót

Az újszegedi Vigadó sorsával kapcsolatban május 1-jén megjelent cikkünkben tévesen állítottuk, hogy szerb állampolgárok vették volna meg az ingatlant.

A több mint 20 éve üresen álló egykori nívós szegedi étterem és szórakozóhely, az Erzsébet ligeti Vigadó sorsával kapcsolatban megjelent

írásunkban

több helyen jelent meg téves információ. A cikkünkben a Vigadóval kapcsolatban megjelent diplomamunkát, egy építészhallgató terveit mutattuk be, és közzétettük azt az információt is, miszerint a tulajdonos eladta az ingatlant, illetve a megkérdezése nélkül közzé tettük a nevét is. Ezzel szemben az igazság az, hogy a Vigadó a tulajdonosa nem adta el sem külföldi, sem hazai vállalkozóknak az ingatlant, az továbbra is az ő tulajdonában van. A tulajdonos megkeresése után a téves információt és nevét eltávolítottuk a cikkből. A téves információ miatti kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.