Közélet

"Lazíts és segíts": újabb 150 ezer forint felajánlás érkezett

"Lazíts és segíts": újabb 150 ezer forint felajánlás érkezett

2011. november 29., kedd
"Lazíts és segíts": újabb 150 ezer forint felajánlás érkezett

A Down-kóros gyerekek támogatását célzó december 14-i jótékonysági rendezvény mellé állt a megyei közgyűlés elnöke, illetve a Fidesz Csongrád Megyei Kulturális Tagozatának elnöke.

Amint arról hétfőn már beszámoltunk, “Lazíts és segíts” címmel relaxációval egybekötött jótékonysági estet rendez december 14-én (szerdán) 17 órai kezdettel a Fidesz Csongrád Megyei Női és Kulturális Tagozata. A rendezvényen részt vevők belépőjükkel a Down-kóros gyerekeket támogatják. A Megyeháza (Rákóczi tér 1.) Csongrád termében a rezgésterápiával foglalkozó MaGong együttessel az érdeklődők relaxációs hangfürdőn, különleges zenei utazásban vehetnek részt. Ajánlott kortól, nemtől, foglalkozástól függetlenül mindenkinek, aki feszültség- és stresszoldásra, a krónikus fáradtság enyhítésre, szervezete harmonizálására, hangulata javítására vágyik. Az egészségmegőrzés mellett az adományozásról is szól az este: belépőjével (melynek összegét belátása és lehetőségei alapján mindenki maga szabhatja meg) mindenki támogathatja a Down-kóros gyermeket és családjaikat segítő Szivárvány Alapítványt. Emellett a szervezők felajánlásokat is várnak: a Női Tagozat részéről

Pocsai Blanka

megyei elnök 50 000 Ft támogatást már felajánlott az alapítvány számára, hozzá csatlakozott kedden

Magyar Anna

, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke 100 000, valamint

Miklós Péter

, a Kulturális Tagozat megyei elnöke 50 000 forinttal. Az estére szeretettel várnak minden ellazulni és segíteni vágyót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.