Közélet

Üzemel a Játékok kertjének „bicikliállomása”

Üzemel a Játékok kertjének „bicikliállomása”

2011. július 7., csütörtök
Üzemel a Játékok kertjének „bicikliállomása”

Szegeden olyan sajtóhírek röppentek fel, hogy a Játékok kertjében lévő, uniós forrásból megépített kerékpáros fogadóhelység nem üzemel. A Sport és Fürdők Kft. ügyvezetője, Károlyfalvi Zsolt a SZEGEDma.hu-nak cáfolta a híreket, elmondása szerint már április 4-től üzemel a fogadóhelység, mindössze az üzembe helyezési okmányokkal késtek valamennyit.

„Az Újszegedi Liget - Játékok kertjében április eleje óta üzemel a kerékpáros fogadóállomás, nemrégiben egy vajdasági csoport vette igénybe, akik meg voltak elégedve a szolgáltatással. A 2010 őszén kialakított pihenőcentrum 2011. április 4-én nyitott, és a megújult környezet azóta várja a látogatókat. Érkezett egy felszólítás a városháza részéről, hogy az üzembe helyezési okmányokat kitöltve, aláírva küldjük vissza. Az első levél április 25-én érkezett, a következő pedig június 3-án. A kért, aláírt üzembe helyezési okmányokat június 20-án visszaküldtük, ami egy későbbi időpont, de eleget tettünk a kérésnek. Nem igazak azok a hírek, hogy nem üzemeltetjük az állomást, folyamatosan nyitva van, a Szint Kft. takarítja, nyírjuk körülötte füvet, gondozzuk az aljnövényzetet, a kerékpárokat ki lehet kölcsönözni, a vizesblokk rész is elérhető” – nyilatkozta portálunknak

Károlyfalvi Zsolt

. Fotós kollégánk a helyszínen járt, s meggyőzhettünk róla, hogy a fogadóállomás üzemel, ami azért is fontos, mert a Játékok kertje uniós forrásból épült, s a támogatás egyik feltétele, hogy kerékpáros fogadó állómásnak kell működnie a területen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.