Közélet

Kohári: Sérült a pártatlanság, távozzon a főjegyző + VIDEÓ

Kohári: Sérült a pártatlanság, távozzon a főjegyző + VIDEÓ

2011. június 28., kedd
Kohári: Sérült a pártatlanság, távozzon a főjegyző + VIDEÓ

Egyes esetekben Botka László MSZP-s pártpolitikusi nyomásának engedelmeskedve sértette a pártatlanság, az egyenlő bánásmód elveit, többek között ezért kell leváltani Mózes Ervin címzetes főjegyzőt - mondta a Telin TV-nek Kohári Nándor (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő.

A jobboldali politikus a Telin TV Szeged Ma című hírműsorának keddi adásában úgy fogalmazott: nem előzmények nélküli, hogy

Gyimesi László

(Fidesz-KDNP) tanácsnok a címzetes főjegyző leváltására irányuló indítványt terjesztett a csütörtöki közgyűlés elé.

Kohári Nándor

szerint számos ügy van, ami frakciójuk előtt a köztisztviselői törvényben megfogalmazott bizalmatlanság állapotát idézi elő

Mózes Ervinnel

szemben. Ezek között végre nem hajtott közgyűlési határozatokat, nem teljesített képviselői iratbetekintési kérelmeket sorolt, illetve azt, hogy a polgármesteri hivatal működése nem minden esetben felel meg a pártatlanság követelményeinek. A Fidesz-KDNP-s politikus ennek hátterében azt sejti, hogy a címzetes főjegyző Botka László MSZP-s pártpolitikusi nyomásának engedelmeskedett.

Tekintse meg a Telin TV Kohári Nándorral készített interjúját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.