A halászléfőzés mesterei versenyeztek a Sárgán augusztus 20-án + FOTÓK

2016. augusztus 20., szombat · 9 hozzászólás

aug20_sarga003kfA jubileum után sem ért véget az évről évre egyre népszerűbb Tisza-parti Szent István Népünnepély, idén tizenegyedik alkalommal állították fel a bográcsokat a Sárgán, hogy eldőljön: kik a halászlékészítés koronázatlan királyai.
Tovább »

Idén is rotyog majd a halászlé augusztus 20-án a Sárgán

2016. augusztus 15., hétfő · 6 hozzászólás

augusztus20_tape_halfozo_verseny15_gs

Tizenegyedik alkalommal szervezi meg a Tisza-parti Szent István Népünnepélyt a Rákóczi Szövetség szegedi szervezete a nemzeti ünnepen. Tovább »

Halászléfőző verseny és közösségi élmény augusztus 20-án a Sárgán + FOTÓK

2015. augusztus 21., péntek · 2 hozzászólás

augusztus20_tape_halfozo_verseny15_gs

Jubileumához érkezett a Tisza-parti Szent István Népünnepély, hiszen idén immár tizedik alkalommal ünnepelték Szent István napját halászléfőző versennyel a Sárgán, azaz a Tömörkény István Üdülőtársulat egykori szabadstrandján a Maros-torkolattal szemben.
Tovább »

Jubileumi halléfőző a Sárgán államalapításunk ünnepén

2015. augusztus 18., kedd · Hozzászólok

augusztus20_kohari01_gs

Idén is családok és baráti társaságok töltik meg a Sárgát augusztus 20-án, azaz a Tömörkény István Üdülőtársulat egykori szabadstrandját a Maros-torkolattal szemben, ahol immár tizedjére halászléfőző versennyel ünneplik államalapításunkat. Tovább »

Több mint tíz éve ígéret csupán a szegedi halászbástya + VIDEÓ

2015. április 7., kedd · 26 hozzászólás

halaszbastya

Korhű várbástya, kávézó és kiállítóterem, valamint futurisztikus, a Tisza vízszintjét követő épület is lehetett volna a rondellából, a halászbástya azonban a mai napig romos mivoltjában fogadja a Tisza partján sétálókat. Miért nem valósulhatott meg az épület 2004-ben ígért felújítása, és milyen tervekkel lehetett volna Szeged egyik jelképévé emelni? Tovább »

Kohári Nándor: Politikai bosszú áldozata lett az UTC Futsal Team

2015. február 8., vasárnap · 15 hozzászólás

kothencz_kohari_lakforum04_gs

Február 2-án pénzügyi problémák miatt bejelentette visszalépést az NB I-től az UTC Futsal Team. Bár a csapat csekély költségvetésből is bravúrosan szerepelt éveken keresztül az élvonalban, a szegedi önkormányzat végül mégis magára hagyta a klubot. A történtek értékelésére Kohári Nándort, az ifjúsági és sportbizottság egykori vezetőjét, korábbi fideszes önkormányzati képviselőt kérte fel portálunk.
Tovább »

Következő oldal »